Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM şi Panduru s-au pus de acord. Fotbalistul "impecabil" de la naţională: "Poate să ajungă important"

EXCLUSIV | MM şi Panduru s-au pus de acord. Fotbalistul "impecabil" de la naţională: "Poate să ajungă important"

Echipa națională

Comentarii

România a obţinut prima victorie din mandatul lui Edi Iordănescu, 1-0 cu Finlanda în Giuleşti, iar la finalul partidei Mihai Stoica şi Basarab Panduru au analizat prestaţia tricolorilor. Experţii Orange Sport s-au pus de acord în privinţa unui jucător, despre care au rostit cuvinte de laudă.

Mihai Stoica şi Basarab Panduru l-au lăudat pe Marius Marin, mijlocaşul defensiv al naţionalei României, care a avut o prestaţie bună în victoria contra Finlandei.

EXCLUSIV | MM şi Panduru s-au pus de acord. Fotbalistul "impecabil" de la naţională: "Poate să ajungă important"

După victoria cu Finlanda (1-0), prima din mandatul lui Edi Iordănescu la echipa naţională, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au avut mai mulţi remarcaţi. Cei doi experţi Orange Sport s-au pus de acord în privinţa lui Marius Marin, jucător despre care au spus că nu face vreo greşeală impardonabilă, dar nici nu iese în evidenţă cu vreo execuţie tehnică.

Marius Marin a fost titular şi integralist în succesul din Giuleşti, apoi Mihai Stoica şi Basarab Panduru au pus "lupa" pe prestaţia sa.

Basarab Panduru: Marius Marin, vezi că ne întoarcem iar la ce ţi-am zis. Adică, nu pot să spun că a jucat bine, dar nu pot să spun că a jucat rău.

Mihai Stoica: Ştii ce e? E un jucător care niciodată nu poate juca mai mult de nota şapte, dar nici mai puţin de nota şase.
Basarab Panduru: Asta spun, cred că trebuie să îl lăsăm, să-i dăm încredere. Probabil că poate, cu încredere, să facă mai mult. Deocamdată nu e nici acolo, nici acolo. Dar nu e rău. Nu vezi nicio pasă, nimic ieşit din comun, dar nu vezi nici vreo greşeală pe care să o ţii minte. Vezi agresivitate, ceva care-ţi dă speranţe că pe viitor, cu curaj, dacă-l tot bagi în teren, se poate să ajungă un jucător important la echipa naţională.
Mihai Stoica: E un jucător de care ştii sută la sută că îşi respectă sarcinile de joc. Disciplinat tactic, mie îmi place, dă agresivitate, se duce şi atacă adversarul departe de poarta noastră. Nu e un jucător care să se tragă în spate şi să joace la alibi, mie asta îmi place.
Basarab Panduru: Nici super mari realizări, dar nicio greşeală de care să-ţi aminteşti. Rămâne acolo, joacă titular următoarele meciuri. Hai să-l urmărim, deocamdată n-avem ce să-i reproşăm.

Marius Marin a debutat la echipa mare a României în septembrie 2021, iar de atunci a strâns cinci selecţii, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Marius Marin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marius marinechipa nationalaromaniapandurumihai stoica 

viewscnt
Articole similare