Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Universitatea Craiova! Anunţul oltenilor: ”De comun acord”

OFICIAL | Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Universitatea Craiova! Anunţul oltenilor: ”De comun acord”
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat oficial despărţirea de Laurenţiu Reghecampf, după nici măcar un an de colaborare. Duminică seara, oltenii au postat un mesaj prin care confirmau plecarea antrenorului şi îi mulţumeau acestuia pentru perioada petrecută în Bănie, urându-i succes în viitor.

Laurenţiu Reghecampf a fost adus pe banca Universităţii Craiova în primele luni ale sezonului de abia încheiat, în urma înfrângerii oltenilor cu Laci (Albania), din prima manşă a celui de al doilea tur preliminar din Conference League.

Tehnicianul a preluat frâiele echipei oltene de la Marinos Ouzounidis şi a avut obiectivul de a schimba identitatea formaţiei, care practic un joc anost sub comanda grecului.

Deşi jucătorilor din Bănie le-a luat mai mult să se adapteze metodelor lui Reghecampf, aceştia au început să evolueze la începutul acestui an cum îşi dorea tehnicianul lor.

După turul play-off-ului, Universitatea Craiova era cea mai în formă echipă din Liga 1, dar jucătorii şi-au pierdut din turaţie şi au ajuns să îşi rateze obiectivele.

Deşi a prins într-un final cupele europene, şefii din Bănie au fost dezamăgiţi de rezultatele Universităţii Craiova, motiv pentru care au decis să îl înlocuiască pe Laurenţiu Reghecampf.

Duminică, clubul a anunţat oficial despărţirea de acesta, prin intermediul conturilor de pe social media. Oltenii menţionează că despărţirea a fost de comun acord, semn că Mihai Rotaru a reuşit să îl convingă pe Reghecampf să nu îi plătească integral clauza.

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Universitatea Craiova

Clubul Universitatea Craiova şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale.

Îi mulţumim lui Laurenţiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Ştiinţa şi îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Încîă de sâmbătă seara, Sorin Cârţu dădea de înţeles că Reghecampf ar putea pleca din Bănie.

"Ce-am declarat? Am spus că e antrenor sub contract şi vedem cine se va prezenta luni. Nu e niciun suspans, sunt nişte discuţii între el şi domnul Rotaru, nu le ascunde nimeni. Atât.

El n-are de ce să se supere pe mine, n-are voie să se supere pe noi, pentru că, dacă sunt nişte discuţii între el şi domnul Rotaru, sunt pe nişte motive întemeiate", declara Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare