Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Condiţiile în care FCSB mai face un transfer. MM: "Ne-am oprit altfel"

EXCLUSIV | Condiţiile în care FCSB mai face un transfer. MM: "Ne-am oprit altfel"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani), managerul FCSB, a anunţat la Orange Sport că roş-albaştri nu vor mai face niciun transfer. Singura cale prin care FCSB mai poate face vreun transfer este dacă se accidentează cineva sau dacă echipa ajunge în grupele Conference League.

FCSB a transferat doi jucători, Rachid Bouhenna şi Joyskim Dawa, iar Mihai Stoica a anunţat că, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, acestea vor fi singurele două transferuri pe care FCSB le va înregistra în această perioadă de mercato.

EXCLUSIV | Condiţiile în care FCSB mai face un transfer. MM: "Ne-am oprit altfel"

Rachid Bouhenna şi Joyskim Dawa au semnat cu FCSB. Fundaşii centrali au fost aduşi după accidentarea lui Iulian Cristea şi plecarea lui Andrei Miron. După ce i-a înlocuit pe cei doi, FCSB nu are de gând să mai facă vreun transfer dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut.

Mihai Stoica a anunţat, la Orange Sport, că FCSB mai transferă vreun jucător doar dacă se va accidenta cineva sau dacă echipa va ajunge în grupele Conference League. "Ne-am oprit cu transferurile. Doar dacă pleacă cineva. Dacă ne calificăm în grupe, da, cine ştie. Ăştia suntem", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB a plătit doar 350.000 de euro în această campanie de transferuri, pe Joyskim Dawa. Rachid Bouhenna a fost transferat liber de contract, de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: mihai stoicatransferurifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare