Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Antrenorul ales de Dinamo pentru Liga 2. Prima reacţie a tehnicianului: "Sincronizarea ar fi. E tentant" | EXCLUSIV

Surpriză! Antrenorul ales de Dinamo pentru Liga 2. Prima reacţie a tehnicianului: "Sincronizarea ar fi. E tentant" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti încearcă să stabilizeze situaţia după retrogradarea în Liga 2 şi a luat legătura cu antrenorul dorit, cu care să abordeze noul sezon. Însă, asupra mutării planează incertitudinea.

Ovidiu Burcă a recunoscut negocierile cu Dinamo Bucureşti pentru postul de antrenor

După plecarea lui Gică Mihali, Dinamo a început căutările pentru un nou antrenor. Mai mulţi tehnicieni au fost abordaţi, printre care şi fostul fundaş de la Rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Universitatea Craiova, Ovidiu Burcă. 

Antrenorul de 42 de ani, care a reuşit să promoveze cu CSM Slatina la începutul carierei, s-a despărţit de echipa cu care a reuşit performanţa şi e liber de contract.

Alb-roşii au intrat pe fir, dar s-au lovit de răspunsul lui Ovidiu Burcă. Acesta a investigat situaţia de la Dinamo Bucureşti şi, pentru moment, n-a dorit să-şi asume un risc pentru cariera sa, în ciuda brandului cu care ar fi urmat să semneze. 

"Am fost la un meci să-i urmăresc şi acolo m-am întâlnit cu mai mulţi dinamovişti, l-am văzut pe domnul Zăvăleanu (n.r. - administratorul judiciar). De la a merge să vezi un meci şi nişte discuţii amicale, e cale lungă, mai ales că e acum e o instabilitate mare la Dinamo. Nu doar pentru mine, dar pentru orice antrenor să mergi într-un mediu cu atâtea incertitudini, nu e chiar ok. Vom vedea ce ne va rezerva viitorul", a declarat Ovidiu Burcă pentru Orange Sport. 

Apoi, antrenorul a început să enumere aspectele care l-au făcut să nu bată palma cu dinamoviştii. 

"Am avut o discuţie, dar încă o dată spun. Lucrurile sunt departe de a fi conturate, lipsesc multe lucruri. Lipseşte administratorul special. Lipseşte stabilitatea sau un preşedinte, cum vreţi. Un director sportiv lipseşte. Lipsesc banii, lipseşte bugetul. Lipseşte organigrama, apoi investiţiile care ar trebui să existe la un club precum Dinamo. Am văzut că oamenii se chinuie să ţină jucătorii, să-i plătească pentru a nu deveni liberi. Într-un alt context, cu mare drag. Dinamo e tentant pentru orice antrenor, mai ales pentru unul ca mine, care e la început de drum. 

Sincronizarea ar fi, dar contextul e unul complicat. Îmi doresc să vină cineva, să creadă în portuinitatea asta. Să ai Dinamo, iar datoriile nu sunt aşa de mari pe cât se vehiculează", a mai spus Ovidiu Burcă pentru Orange Sport. 

Printr-un comunicat, Dinamo a anunţat că va înscrie echipa în noul sezon din Liga 2 şi a detaliat situaţia din club. De asemenea, Dinamo Bucureşti are o propunere pentru a fuziona cu un alt club sportiv. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: ovidiu burcaovidiu burca antrenorovidiu burca antrenor dinamodinamo bucurestiantrenor dinamo 

viewscnt
Articole similare