Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui Dinamo, desfiinţaţi de Ionel Augustin: ”Au fost sub orice critică, au un singur dor, să fugă de aici. Cu această atitudine, mergem în divizia C”

Fotbaliştii lui Dinamo, desfiinţaţi de Ionel Augustin: ”Au fost sub orice critică, au un singur dor, să fugă de aici. Cu această atitudine, mergem în divizia C”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost umilită de Unirea Slobozia într-un meci amical, scor 0-5, iar prestaţia echipei l-a făcut pe Ionel Augustin (66 de ani) să răbufnească. Antrenorul ”câinilor” şi-a desfiinţat mai toţi jucătorii şi a afirmat că echipa nu are şanse nici să se salveze de la retrogradare cu acest lot.

Problemele de la Dinamo continuă şi în perioada de pregătire, după ce ”câinii” au fost realmente umiliţi de o altă echipă din Liga 2, Unirea Slobozia, scor 0-5.

Ionel Augustin şi Iulian Mihăescu au fost nevoiţi să se bazeze majoritar pe jucători din propria pepinieră, iar aceştia nu au putut face faţă împotriva celor de la Slobozia.

Aşadar, în urma partidei, Ionel Augustin a răbufnit şi i-a făcut praf pe toţi jucătorii alb-roşii, cu câteva excepţii, pentru atitudinea demonstrată pe teren şi la antrenamente.

Acesta este de părere că Dinamo nu are nici şanse de salvare cu lotul actual, în condiţiile în care Răzvan Zăvăleanu spunea că echipa ţinteşte promovarea.

Fotbaliştii lui Dinamo, desfiinţaţi de Ionel Augustin

Sunt foarte supărat, dezamăgit pentru ce s-a întâmplat în meciul pe care l-am disputat la Slobozia, încă nu-mi revin, caut răspunsuri şi nu le găsesc. Nu înţeleg anumite lucruri.

Cum ar fi să ajungi să joci în tricoul lui Dinamo şi să nu îţi dai interesul, să nu ai puţin entuziasm, să te pregăteşti superficial, să te simţi supărat şi chinuit şi aşa să-i chinui şi pe antrenori şi mai ales pe suporteri

Când vezi aşa ceva, când vezi că sunt lamentabili. Tot respectul pentru Patriche, Ehman, Roşu şi care au mai tras de ei, au mai strigat, şi-au dat interesul, însă ceilalţi au fost sub orice critică, au un singur dor, să fugă de aici!

Am vorbit înaintea meciului în vestiar, m-a lăsat Mihăescu singur pentru că a avut o problemă în familie, un deces, şi nu a putut veni la meci, iar eu le-am cerut să alerge, să-şi hărţuiască adversarul alergând mai mult ca el, că tactic nu am cerut nimic, nici nu prea am făcut.

Ambiţie şi dăruire. Jucătorii de la Dinamo au o idee în cap şi asta cred, să plece, la clubul ăsta nu se mai poate face performanţă, ei aşa gândescEu asta nu înţeleg, dacă tu te prezinţi la program, la antrenamente, de ce îşi baţi joc?

Pleacă tată, mergi pe drumul tău, e mai sincer aşa decât să îţi baţi joc, să te antrenezi superficial, să nu îţi pese, să ne chinui pe toţi şi să te chinui şi pe tine! 

Suntem varză. Şi subţiri şi fără să ne dăm interesul. Avem nevoie de 10 jucători, asta pe lângă cei de care am spus mai devreme, jucători care arată că te poţi baza pe ei.

Cu această atitudine, mergem în divizia C. Ne-a arătat Slobozia, ne-a dat cinci cu un lot de jucători tineri, însă cu dorinţă, ce noi nu avem, să vedem acum cine mai vine, cine mai rămâne.

Am înţeles că Moura s-a întors, a dispărut câteva zile şi a revenit, poate o să-l avem, Ivanov are în contract că nu rămâne în liga a doua, a declarat Ionel Augustin, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: ionel augustin 

viewscnt
Articole similare