Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, umilită de Slobozia în al doilea amical al verii! ”Câinii” au fost înfrânţi cu 5-0 şi au fost făcuţi praf de antrenor: ”Nu au valoare, nici nu aleargă”

Dinamo, umilită de Slobozia în al doilea amical al verii! ”Câinii” au fost înfrânţi cu 5-0 şi au fost făcuţi praf de antrenor: ”Nu au valoare, nici nu aleargă”
Comentarii

Dinamo se pregăteşte pentru noul sezon din Liga 2, dar primele semne din meciurile amicale nu sunt încurajatoare pentru trupa din Ştefan cel Mare. După ce au fost învinşi de Concordia Chiajna cu 1-0, ”câinii” au fost umiliţi de Unirea Slobozia, scor 5-0.

Retrogradată pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo se pregăteşte pentru noul sezon de Liga 2 şi a disputat, sâmbătă, al doilea amical al verii.

După ce fuseseră înfrânţi de Concordia Chiajna cu 1-0, ”câinii” au fost realmente umiliţi de Unirea Slobozia, scor 5-0.

Golurile gazdelor au fost înscrise de Ekolo min. 30, Golda min. 44, Silaghi min 52, Rus min. 69 şi Afalna min. 87.

Echipele de start aliniate de către cei doi antrenori (Costel Enache la Unirea Slobozia şi Iulian Mihăescu la Dinamo) au fost următoarele:

  • Unirea Slobozia: Contra – Ibrian, Dinu, Perju, Toma – Cruceru, Coadă, Boţogan, Ekolo, Bolohan – Golda.
  • Dinamo: Fara – Amzăr, Ehmann, Patriche, Demici - Ţone, Ruşu, Vali Lazăr, Gavrilă, Borduşanu – D. Dinu.

Echipa pregătită de Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin este înconjurată de un nor de incertitudine înaintea noii stagiuni, iar lipsa unei conduceri previne echipa din a aduce noi jucători.

Aşadar, împotriva Sloboziei, Dinamo s-a bazat majoritar pe jucători din propria pepinieră, lucru care a fost reflectat în scorul de pe tabelă.

În urma partidei, Ionel Augustin i-a făcut praf pe jucătorii alb-roşii, pe care i-a numit lipsiţi de valoarea şi pe care i-a acuzat că nici măcar nu aleargă.

Dinamo, umilită de Slobozia în al doilea amical al verii

Astăzi foarte multe greşeli persoanale, într-adevăr, foarte multe erori, dar pe mine m-a deranjat foarte tare că trebuia să alerge.

Ştim că nu au valoare, ştim că nu... dar cel puţin din punctul ăsta de vedere puteau să completeze cu alergătura, să le punem probleme, să îi hărţuim, să nu îi lăsăm să joace.

Din contră, le-am dat posibilitate să aibă spaţii libere, să ajungă să facă şi să finalizeze.

În acest moment suntem sub nivelul mării, pentru că, pe lângă că nu au valoarea respectivă, şi o spun cu o responsabilitate.

Nici nu vor să alerge, deci asta este problema, ne confruntăm mult la antrenamente cu problema asta şi nu putem să îi scoatem din starea asta”, a declarat Ionel Augustin.

Liga 2 va debuta pe 6 august, astfel că Dinamo mai are mai puţin de o lună la dispoziţie pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea noului sezon.

Deşi îşi propunea să promoveze şi să revină în Superliga din prima încercare, echipa alb-roşie are în prezent şanse mai mari să retrogradeze.

Afla mai multe despre: ionel augustin 

viewscnt
Articole similare