adplus-dvertising
You are here:

7 jucători dintr-un foc la Dinamo! Mutările pentru promovare au picat: ”I-am avut în mână”. Cine sunt fotbaliştii rataţi de ”câini”

7 jucători dintr-un foc la Dinamo! Mutările pentru promovare au picat: ”I-am avut în mână”. Cine sunt fotbaliştii rataţi de ”câini”
Comentarii

Retrogradată pentru prima dată în istoria sa de 74 de ani, Dinamo se pregăteşte pentru primul sezon în afara primului eşalon şi are nevoie disperată de întăriri. Însă, din pricina situaţii de la club, trupa din Ştefan cel Mare a ratat mai multe ”ţinte” importante, ale căror nume au fost divulgate.

Retrogradată în Liga 2 pentru prima dată în istorie, Dinamo se pregăteşte pentru cel mai atipic sezon pe care l-a traversat vreodată, urmând ca derby-ul României, cu Steaua, să se dispute în eşalonul secund.

Dacă rivalii de la CSA îşi propun să promoveze şi au făcut mai multe mutări importante în acest sens, ”câinii” au acelaşi obiectiv, dar nu au reuşit până acum să îmbunătăţească lotul semnificativ.

Doar Bogdan Gavrilă (Sirens FC / Malta), Neluţ Roşu (FC Voluntari, Concordia Chiajna) şi Vali Lazăr (CSM Reşiţa) au fost aduşi în Ştefan cel Mare, dar nici nu au semnat vreun contract deocamdată.

Acestora ar fi trebuit să li se alăture alţi şapte jucători din Superliga, patru de la rivala Rapid şi trei de la FC Argeş, dar transferurile nu s-au materializat din pricina lipsei unei conduceri la Dinamo.

Numele celor şapte jucători din Superliga care trebuiau să ajungă la Dinamo înaintea noului sezon

Este vorba despre Deian Boldor, Denis Dumitraşcu, ambii plecaţi la Chindia, Nicolae Muşat, încă liber de contract, Adrian Bălan, ajuns la U Cluj, Alexandru Dandea, transferat de Şelimbăr, Nicolae Carnat, revenit la CFR, şi Albert Stahl, împrumutat la UTA.

Dezvăluirea a fost făcută de Ionel Augustin, cel care este responsabil de pregătirea echipei, alături de Iulian Mihăescu, în lipsa unui antrenor principal.

Noi am avut o listă foarte clară de jucători care ar fi dorit să vină la Dinamo. I-am avut în mână. Dacă era cineva care să discute cu ei şi să îi agaţe cu nişte contracte erau deja aici.

Am fi avut acum o echipă extraordinară pentru Liga 2. Mă refer la Boldor, Muşat, Dumitraşcu de la FC Argeş, trei jucători foarte buni pe care îi ştiu foarte bine.

Pe Boldor şi Dumitraşcu i-am avut la echipa naţională de juniori. La fel şi cu Dandea, pe care l-am blocat şi nu i-am dat niciun răspuns şi s-a dus la Şelimbăr.

Cornel Ţălnar a avut discuţii cu Rapidul. Era vorba de Bălan, Carnat şi Stahl, care doreau să vină aici în urma discuţiilor purtate. Dar şi-au găsit alte echipe, pentru că nu a avut cine să vorbescă cu ei.

Băieţii au şi spus că vin cu cea mai mare plăcere, dar să le dăm o garanţie vis a vis de contracte, nu de jocuri”, a declarat Ionel Augustin, pentru Fanatik.

viewscnt
Articole similare