Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lovitură dată de FC Voluntari! Ilfovenii au transferat un fotbalist cu 12 apariţii pentru echipa naţională, fost jucător la Dinamo

OFICIAL | Lovitură dată de FC Voluntari! Ilfovenii au transferat un fotbalist cu 12 apariţii pentru echipa naţională, fost jucător la Dinamogalerie foto

FC Voluntari

Comentarii

După ce a reuşit să se califice în play-off în ultima stagiune, FC Voluntari îşi propune să se menţină cât mai aproape de elita Ligii 1, motiv pentru care s-a pus pe făcut transferuri. Luni seara, ilfovenii au anunţat transferul unui jucător cu 12 apariţii pentru naţionala sa, trecut pe la Dinamo

FC Voluntari a fost revelaţia ultimului sezon, după ce a reuşit să se califice în play-off, să prindă finala Cupei României şi să încheie stagiunea pe locul al patrulea, doar în urma CFR-ului, FCSB-ului şi Universităţii Craiova.

Sub comanda lui Liviu Ciobotariu, trupa ilfoveană a reuşit să devină una dintre cele mai ”încăpăţânate” echipe din Liga 1, care putea să îşi păstreze poarta intactă pe tot parcursul unui meci graţie experienţei fundaşilor săi.

Între timp, mulţi dintre jucătorii de bază de la Voluntari, precum Ion Gheorghe, Gabi Tamaş sau Constantin Budescu, au plecat de la club, deşi ”Magicianul” ar putea reveni.

Pentru a se putea menţine măcar relativ aproape de nivelul anului trecut, ilfovenii au nevoie de întăriri, astfel că Liviu Ciobotariu a adus la club un internaţional albanez.

Fost jucător la Dinamo în perioada 2018 - 2019, perioadă în care a îmbrăcat tricoul alb-roşu de 16 ori, Naser Aliji este un fundaş stânga de 28 de ani, cu 12 apariţii pentru naţionala sa.

Lovitură dată de FC Voluntari

Bun venit, Naser Aliji! FC Voluntari anunţă că a semnat un contract cu jucătorul Naser Aliji. Naser Aliji este un internaţional albanez, cu cetaţenie elveţiană, în vârstă de 28 de ani, care evoluează pe postul de fundaş stânga.

În ultimele două sezoane a îmbrăcat tricoul echipei Honved Budapesta, iar în cariera sa a mai evoluat pentru FC Basel, FC Vaduz, FC K'lautern, Virtus Entella şi Dinamo Bucureşti.

Este triplu campion al Elveţiei cu FC Basel (2014, 2015,2016) şi câştigător al Cupei Ungariei alături de Honved Budapesta în 2020.

Naser are 25 de selecţii la echipa naţională a Albaniei (n.r. are 12), alături de care a participat la Campionatul European din 2016 disputat în Franţa.

Aliji s-a alăturat deja lotului nostru în cantonamentul din Polonia şi a început antrenamentele sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

Clubul nostru îi urează 'Bun venit' şi îi doreşte mult succes în tricoul FC Voluntari”, se arată în mesajul postat de ilfoveni.

Afla mai multe despre: naser aliji 

viewscnt
Articole similare