Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Cristiano Ronaldo, oferit Barcelonei! Jorge Mendes s-a întâlnit cu Laporta

SURPRIZĂ | Cristiano Ronaldo, oferit Barcelonei! Jorge Mendes s-a întâlnit cu Laporta

FC Barcelona

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) vrea să plece de la Manchester United şi, prin intermediul agentului său Jorge Mendes, a fost oferit Barcelonei. Super agentul s-a întâlnit, luni seara, cu Joan Laporta în Catalonia, însă clubul catalan are altă priorităţi, prima dintre ele fiind transferul lui Robert Lewandowski.

Manchester United nu va juca în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor, iar Cristiano Ronaldo a început să-şi caute echipă cu care să activeze în competiţia stelelor, al cărui golgheter all-time este. Portughezul a fost oferit Barcelonei.

SURPRIZĂ | Cristiano Ronaldo, oferit Barcelonei! Jorge Mendes s-a întâlnit cu Laporta

Jorge Mendes, super agentul portughez, a făcut o vizită - luni seara - la Barcelona şi a luat cina cu Joan Laporta, preşedintele clubului de pe Camp Nou. Potrivit informaţiilor apărute în presa din Spania, printre subiectele discutate s-a numărat şi Cristiano Ronaldo.

Potrivit jurnalistului Roger Pereira de la Sport, portughezul Cristiano Ronaldo a fost oferit Barcelonei, însă transferul său nu este o opţiune pentru clubul catalan. Prioritatea este Lewandowski, iar CR7 este o varianta multă prea îndepărtată, şansele de reuşită ale transferului fiind de sub 1%.

Cristiano Ronaldo a fost aproape toată cariera rivalul Barcelonei, după ce a scris istorie pentru rivala din LaLig, Real Madrid, al cărui cel mai bun marcator all-time este şi a câştigat patru Baloane de Aur în tricoul "albilor". Sezonul trecut a marcat 24 de goluri şi şi-a trecut în cont trei assist-uri la Manchester United, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldobarcelonajorge mendes 

viewscnt
Articole similare