Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Barcelona, al doilea transfer al zilei. Catalanii au adus jucătorul aşteptat de multă vreme

OFICIAL | FC Barcelona, al doilea transfer al zilei. Catalanii au adus jucătorul aşteptat de multă vreme

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a oficializat a doua achiziţie a zilei în perspectiva sezonului următor.

OFICIAL | FC Barcelona, al doilea transfer al zilei. Catalanii au adus un fundaş central de la o fostă deţinătoare a Ligii Campionilor

După ce a oficializat aducerea lui Franck Kessie, FC Barcelona a anunţat, luni, că a obţinut serviciile fotbalistului Andreas Christensen, venit liber de contract după o perioadă petrecută la Chelsea.

Fundaşul central danez a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2026.

Apărătorul de 26 de ani şi clubul catalan ar fi avut un acord de principiu de mai multe luni, conform presei internaţionale, dar abia acum a fost oficializată mutarea jucătorului la vicecampioana Spaniei, după expirarea contractului cu Chelsea.

Christensen a ajuns la Chelsea încă din perioada junioratului, acesta fiind singurul club la care a fost legitimat la seniori până în această vară.

Internaţionalul danez a fost împrumutat două sezoane la Borussia Monchengladbach (2015-2017), unde a impresionat.

Întors în Premier League, fundaşul central a fost unul dintre jucătorii de bază din apărarea lui Chelsea, formaţie la care a strâns, în total, 160 de meciuri. dintre care 34 numai în sezonul trecut.

Cotat la 35 de milioane de euro, Andreas Christensen a câştigat UEFA Champions League cu Chelsea, în 2021, după o finală împotriva lui Manchester City.

 

Afla mai multe despre: barcelonachelsea 

viewscnt
Articole similare