Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dorit de FCSB, Rotariu a "dat cu pixul". Clubul l-a anunţat: a luat numărul 10 pe tricou!

OFICIAL | Dorit de FCSB, Rotariu a "dat cu pixul". Clubul l-a anunţat: a luat numărul 10 pe tricou!

Stranieri

Comentarii

Dorit de FCSB şi contactat de Mihai Stoica, Dorin Rotariu (26 de ani) a "dat cu pixul" şi a rămas la Atromitos, în Grecia, club care l-a mai împrumutat un sezon de la Ludogoreţ, din Buglaria. Grecii au anunţat oficial, luni, că Rotariu va rămâne la Atromitos pentru cel puţin încă un sezon.

FCSB l-a dorit pe Dorin Rotariu, pe care Mihai Stoica a încercat să-l contacteze pentru a-l oferta, însă în cele din urmă a ales să rămână în Grecia, la Atromitos, pentru încă un sezon. Grecii au bătut palma cu Ludogoreţ, iar în contractul de împrumut a fost trecută şi o clauză de cumpărare definitivă.

OFICIAL | Dorit de FCSB, Rotariu a "dat cu pixul". Clubul l-a anunţat: a luat numărul 10 pe tricou!

Mihai Stoica a povestit, la Orange Sport, că Dorin Rotariu nu a răspuns "chemării" dinspre FCSB, care l-a dorit pe fotbalistul crescut de Dinamo. În cele din urmă, Dorin Rotariu a "dat cu pixul" şi a rămas la Atromitos, în Grecia, club care l-a împrumutat de la Ludogoreţ la începutul anului.

"Atromitos este încântat să anunţe că Dorin Rotariu va rămâne la echipă pentr un încă un an, sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare petnru vara lui 2023", se arată într-un comunicat oficial al grecilor, care precizează faptul că a luat tricoul cu numărul 10.

Dorin Rotariu a declarat, după anunţul oficial, că deşi a avut oferte şi din alte părţi a preferat să rămână la Atromitos şi să joace un sezon întreg: "Sunt foarte fericit că totul a mers bine şi am rămas la Atromitos. A fost prioritatea mea şi sunt fericit că totul a avut un final fericit. Mă simt dorit aici, mă simt important şi aceste lucruri sunt tot ce mi-am dorit mereu în carieră.

Am avut oferte şi de la alte echipe, dar am vrut să rămân aici, am vrut să joc un an întreg la Atromitos. Vrem să facem lucrurile mai bine decât anul trecut", a declarat Dorin Rotariu, conform site-ului lui Atromitos.

Dorin Rotariu a jucat 11 meciuri în cele şase luni petrecute la Atromitos, în Grecia, timp în care a livrat o pasă de gol.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Dorin Rotariu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dorin rotariuoficialatromitoscontractfcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare