Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer de ultimă oră la CFR Cluj! Balaj a confirmat: "E foarte bun". Dorinţa lui Dan Petrescu, îndeplinită

Transfer de ultimă oră la CFR Cluj! Balaj a confirmat: "E foarte bun". Dorinţa lui Dan Petrescu, îndeplinită

CFR Cluj

Comentarii

Campania de achiziţii la CFR Cluj nu s-a terminat. Campioana aduce încă un fotbalist important pentru lotul pe care-l conduce Dan Petrescu.

Cristi Balaj anunţă un nou transfer la CFR Cluj

Cu lotul definitivat înainte de startul sezonului, Dan Petrescu s-a lovit de o problemă pe ultima sută de metri. Karlo Letica (25 de ani) nu s-a recuperat după accidentare şi a fost lăsat liber de contract. 

Fără titularul din poartă de pe finalul play-off-ului trecut, CFR Cluj a început negocierile pentru a aduce un nou portar.

Deşi Dan Petrescu a transmis că Bălgrădean va fi numărul unu, cel puţin în startul sezonului, preşedintele Cristi Balaj a transmis că deja poartă negocieri pentru transferul unui nou portar. 

Florin Niţă, lăsat de Sparta Praga să plece de la echipă, şi Silviu Lung junior, rămas liber de contract, au fost variantele vehiculate în ultimele săptămâni. 

"Urmează primul meci oficial, am avut o campanie de transferuri importantă, mulţi jucători nou-veniţi, mulţi jucători care au părăsit clubul.

Va dura o perioadă de timp până se vor integra aceşti jucători, pentru că au venit foarte mulţi. Am încredere în Dan Petrescu că treptat îi va introduce în cadrul echipei. 

Încă studiem piaţa de portari, precis vom aduce un portar foarte bun. Nu dau nume de portar atât timp cât nu am luat o decizie, nu este fair, avem mai mulţi portari cu care discutăm. Rămâne de văzut dacă vor mai veni jucători", a declarat Cristi Balaj. 

Înaintea primului meci european din acest sezon, campionii sunt prudenţi. Marţi va debuta în Liga Campionilor campioana României, CFR Cluj, care va juca la Erevan, pe arena Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, cu Piunik FA, din Armenia, în primul tur preliminar. 

"Nu ştiu dacă şansele sunt egale la jocul din deplasare, nu am văzut această echipă evoluând. Din ce am înţeles, Piunik are obiectiv accederea în grupele Conference League. 

Prin experienţa lor, e important să aibă o poziţie bună în teren şi să se monteze, având un adversar despre care nu avem foarte multe informaţii", a adăugat oficialul ardelenilor. 

Afla mai multe despre: portar cfr clujcristian balgradeanbalgradeansilviu lungflorin nita 

viewscnt
Articole similare