Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, declaraţii în stilul caracteristic înainte de meciul din preliminariile Ligii Campionilor: ”Jucăm contra campioanei Armeniei, ţară care a bătut România, sunt clar favoriţi!”

Dan Petrescu, declaraţii în stilul caracteristic înainte de meciul din preliminariile Ligii Campionilor: ”Jucăm contra campioanei Armeniei, ţară care a bătut România, sunt clar favoriţi!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a oferit mai multe declaraţii înainte să plece în Armenia pentru meciul din preliminariile Ligii Campionilor cu Pyunik.

CFR domină copios Liga 1 şi a câştigat titlul în România pentru a patra oară consecutiv. Pentru CFR, urmează un meci complicat în preliminariile Ligii Campionilor.

Echipa din Cluj nici nu concepe să nu reuşească o calificare în grupele Cupelor Europene. Sezonul trecut, CFR a reuşit să ajungă doar în grupele Conference League, acolo unde a avut rezultate slabe. 

”Jucăm contra campioanei Armeniei, ţară care a bătut România, sunt clar favoriţi!”

”Presiunea este mare, tot timpul, şi dacă jucam cu o echipă mai bună ca noi, tot noi eram favoriţi în viziunea presei, aşa e în România. Fotbalul românesc e dezastru, în ultimii cinci ani n-a făcut nimeni nimic, doar CFR. Nici la nivel de echipă naţională, nici la nivel de cluburi

Dacă jucăm cu campioana Armeniei, Armenia care a bătut România, sunt clar favoriţi. Să nu uitaţi asta, dar noi uităm asta. Fotbalul e dezastru”, au fost cuvintele lui Dan Petrescu.

De asemenea, Dan Petrescu a vorbit şi despre portarul pe care se va baza în acest sezon. În stagiunea precedentă, ”Bursucul” a oscilat între Cristi Bălgrădean şi Letica. Totuşi, antrenorul campioanei a spus că este foarte mulţumit de fostul jucător de la FCSB. 

”Bălgrădean va apăra. Sunt foarte mulţumit de el. Şi Sava a apărat bine în pregătiri”, a spus Dan Petrescu, înainte de plecarea în Armenia.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-ucl 

viewscnt
Articole similare