Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a explicat care era singura posibilitate prin care ar fi putut încheia conflictul cu CSA: ”Doar aşa puteau lua Steaua de la mine! Eram la puşcărie, că altfel nu câştiga Talpan procesele!”

Becali a explicat care era singura posibilitate prin care ar fi putut încheia conflictul cu CSA: ”Doar aşa puteau lua Steaua de la mine! Eram la puşcărie, că altfel nu câştiga Talpan procesele!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali îşi continuă războiul cu echipa din Liga 2, CSA Steaua.

FCSB şi Steaua se află în conflict de mai mulţi ani, iar lucrurile par că nu vor ajunge la un numitor comun în viitorul apropiat. Ambele entităţi susţin că reprezintă clubul care a cucerit Cupa Campionilor Europeni. 

Becali a dezvăluit că singura soluţie în care putea prelua numele şi sigla într-un mod legitim era să cumpere echipa de fotbal de la patronul FCSB. Latifundiarul din Pipera susţine în continuare că numele şi palmaresul îi aparţin, chiar dacă instanţa nu i-a dat dreptate. 

FCSB a avut de suferit de pe urma acestui conflict, mai ales că echipa nu este primită în Ghencea, iar băieţii lui Toni Petrea sunt obligaţi să îşi dispute meciurile de pe teren propriu pe arena naţională. 

”Doar aşa puteau lua Steaua de la mine! Eram la puşcărie, că altfel nu câştiga Talpan procesele!”

”Singurul mod în care puteau să ia legitim Steaua de la mine era să o cumpere. Asta este singura posibilitate. În schimb, ei au făcut o nouă echipă peste noapte şi au spus că ei sunt Steaua.

Voi vă daţi seama ce prostie? Cât de multe aberaţii s-au întâmplat atunci. Dar eu sunt sigur că le voi lua înapoi (n.r. numele şi palmaresul), eu nici măcar nu ştiu ce se întâmpla pe atunci. 

Eram în puşcărie când câştigau procesele, că stăteau altfel lucrurile. Păi cum putea Talpan să câştige asemenea procese de anvergură? Voi îl auziţi cum vorbeşte şi cum gândeşte? De asta zic că lucrurile o să revină la normal că văd că deciziile din justiţie încep să fie în favoarea mea. Nu cred că se mai poate să asistăm la deciziile din trecut, la toate aberaţiile alea. O să vedeţi”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: steau-fcsb-becali-csa 

viewscnt
Articole similare