Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă la şedinţele de tratament ale Marijanei, "vraciul" fotbaliştilor: "Are ceva ingrediente secrete, o chestie deosebită"

EXCLUSIV | Ce se întâmplă la şedinţele de tratament ale Marijanei, "vraciul" fotbaliştilor: "Are ceva ingrediente secrete, o chestie deosebită"galerie foto

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani), managerul FCSB şi expertul Orange Sport, a dezvăluit la Orange Sport ce se întâmplă mai exact la şedinţele de tratament ale Marijanei Kovacevic, "vraciul" fotbaliştilor". MM a spus că sârboaica foloseşte o substanţă cu "ingrediente secrete".

Marijana Kovacevic, cunoscută ca "vraciul" fotbaliştilor, a tratat de-a lungul timpului şi fotbalişti români. După ultima accidentare a lui Rachid Bouhenna, stafful FCSB a luat în considerare să-l trimită pe francez la Marijana, însă în cele din urmă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

EXCLUSIV | Ce se întâmplă la şedinţele de tratament ale Marijanei, "vraciul" fotbaliştilor: "Are ceva ingrediente secrete, o chestie deosebită"

De-a lungul anilor, Marijana Kovacevic s-a făcut cunoscută ca "vraciul" fotbaliştilor. A tratat şi a recuperat "miraculos" mai mulţi fotbalişti celebri, printre care şi din România. Mihai Stoica a povestit, la Orange Sport, ce se întâmplă la şedinţele de tratament ale Marijanei.

Sârboaica are un gel special, cu "ingrediente secrete", care ajută fotbaliştii să se recupereze mai repede şi să se pună pe picioare: "Am zis că n-are sens să meargă la Belgrad, să... Pentru că recuperarea la Belgrad se poate face, e mai rapidă, dar totuşi nu e normală. O faci când eşti presat.

Ea ce face... Are o singură chestie deosebită faţă de toţi ceilalţi, care tratează la fel, identic, cu toată apratura de cel mai înalt nivel. Are un gel, se spunea că placentă de cal. Gelul ăla are ceva ingrediente secrete care ajuta curentul elecrtic să fie condus spre zona respectivă mult mai uşor. Deci asta face, mai ales la cele în profunzime este excepţional. Alea se repară cel mai greu. Asta face gelul ăla, conduce mai bine curentul elecrtic.

Curentul electric acţionează în zona hematomului, se vascularizează zona şi se vindecă mult mai repede. A vindecat jucători, chiar acum vorbeam, pe Marko Marin. Se accidentase seara premergătoare unui meci de Champions League, dimineaţa a intrat la tratament, trei ore a făcut tratament la Belgrad şi a jucat seara", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ciprian Marica, Daniel Pancu, Eugen Trică, Sorin Paraschiv, Adrian Ilie, Gabi Mureşan, Bogdan Mara, Răzvan Raţ, Emil Dică, Edi Stăncioiu, Marius Constantin, Mihai Pintilii, Dani Coman, Vlad Chiricheş, Gabi Matei, Emilian Dolha, Romulus Miclea sau Ianis Zicu sunt jucătorii români trataţi de celebra Marijana.

Afla mai multe despre: mihai stoicamarijanavraciserbiatratament 

viewscnt
Articole similare