Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a ofertat vedeta dorită şi de CFR Cluj. MM: "Am bătut palma!" | EXCLUSIV

FCSB a ofertat vedeta dorită şi de CFR Cluj. MM: "Am bătut palma!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În contextul ofertei CFR-ului pentru Florin Niţă, Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că FCSB a bătut palma cu portarul pentru un transfer, în urmă cu "un an şi ceva", dar mutarea nu s-a mai realizat. FCSB a aşteptat ca Florin Niţă să-şi rezilieze contractul cu Sparta Praga, dar portarul nu a mai dat niciun semn.

Florin Niţă este un jucător interesant pentru CFR Cluj. Campioana României i-a făcut o ofertă de transfer, iar acum aşteaptă răspuns. În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că, în urmă cu mai bine de un an, Florin Niţă bătuse palma cu FCSB, dar mutarea nu s-a mai realizat.

FCSB a ofertat vedeta dorită şi de CFR Cluj. MM: "Am bătut palma!" | EXCLUSIV

Mihai Stoica, managerul general al FCSB şi expert Orange Sport, a fost întrebat dacă îi este teamă de CFR Cluj în condiţiile în care campioana României l-ar transfera pe Florin Niţă, portarul titular al naţionalei României.

În acest context, MM Stoica a dezvăluit că în urmă cu mai bine de un an Florin Niţă a fost la un pas să revină la FCSB, de la Sparta Praga. Părţile bătuseră palma, iar FCSB aşteapta doar ca Florin Niţă să-şi rezilieze contractul în Cehia şi să semneze, dar mutarea nu s-a mai realizat după ce portarul nu a mai dat niciun semn.

"Şi noi l-am ofertat pe Niţă acum ceva timp, am şi bătut palma. Urma să rezilieze contractul în seara respectivă şi să dea un semn. Da, bătusem palma. Rămăsese să dea ceva, dar nu a mai dat. Nu l-am mai căutat. Asta s-a întâmplat în urmă cu un an şi ceva, când nu juca pe acolo", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Oficialul FCSB a spus că şi cu Niţă, şi fără Niţă, CFR Cluj nu ar fi o echipă foarte diferită. Campioana României este puternică în orice context, având în vedere bugetul pe care-l are formaţia din Gruia.

"CFR, la momentul ăsta, dacă rămâne o echipă care are un  buget atât de mare în comparaţie cu noi şi cu Craiova, atunci... Cu Niţă sau fără Niţă, nu ştiu dacă e mare diferenţă. M-aş mira să meargă dacă ar ajunge Niţă la CFR, ţinând cont că are oferte şi din alte parte", a mai declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin nitatransferofertafcsbmihai stoicaacordcfr cluj 

viewscnt
Articole similare