Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul ideal pentru FCSB, indicat de Panduru! Scoate din schemă un titular: "Are calităţi peste el!". FCSB a oferit 500.000 de euro | EXCLUSIV

Transferul ideal pentru FCSB, indicat de Panduru! Scoate din schemă un titular: "Are calităţi peste el!". FCSB a oferit 500.000 de euro | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB caută un atacant lateral dreapta care să-l dubleze pe Andrei Cordea (22 de ani), fotbalist care a rămas singur pe post după ce Vali Gheorghe a fost cedat în Turcia, la Umranyespor. Basarab Panduru, expertul Orange Sport, şi-a adus aminte că FCSB l-a dorit pe David Miculescu, pe care-l consideră peste Cordea din punct de vedere calitativ.

David Miculescu este perceput de Basarab Panduru, expertul Orange Sport, ca un transfer foarte bun pentru FCSB, dacă echipa roş-albastră îşi păstrează interesul pe care l-a avut la începutul lui 2022 pentru jucător. "Pandi" consideră că Miculescu este peste Cordea din punct de vedere sportiv.

Transferul ideal pentru FCSB, indicat de Panduru! Scoate din schemă un titular: "Are calităţi peste el!". FCSB a oferit 500.000 de euro

David Miculescu, care şi-a prelungit contractul cu UTA până în 2024, a fost pe lista de transferuri a FCSB în perioada de mercato de la începutul lui 2022. Gigi Becali a oferit 500.000 de euro, ofertă refuzată de UTA, care a cerut un milion. Suma solicitată de UTA a făcut ca interesul FCSB pentru Miculescu să se "răcească".

În contextul în care FCSB îi caută o dublură lui Andrei Cordea după ce s-a despărţit de Vali Gheorghe, dar şi după ce pentru Cordea a apărut un interes de la Legia Varşovia, Basarab Panduru a spus că David Miculescu are calităţi fotbalistice peste actualul fotbalist al roş-albaştrilor.

"Progresul, în viitorul apropiat, îl văd la Miculescu. Mi se pare că are calităţi peste Cordea. Cordea e un băiat care din inimă, din nebunia lui, face nişte lucruri. Tehnic e mai bun Miculescu. Nu ştiu dacă-l iei pe Miculescu cu un milion", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

David Miculescu (21 de ani) e decarul UTA-ei şi a jucat 36 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat de opt ori.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: david miculescufcsbtransferpandurugigi becali 

viewscnt
Articole similare