Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion nou construit doar pentru FCSB? Gigi Becali, anunţ de ultim moment: "O să vadă lumea"

Stadion nou construit doar pentru FCSB? Gigi Becali, anunţ de ultim moment: "O să vadă lumea"

FCSB

Comentarii

FCSB a fost nevoită să se mute de mai multe ori de pe Arena Naţională, din pricina anumitor evenimente. Recent, finanţatorul a fost întrebat dacă plănuieşte să construiască un stadion propriu pentru echipa din Berceni.

Gigi Becali, întrebat dacă FCSB va avea un stadion propriu

Ceea ce putea fi "finala" campionatului din sezonul trecut, meciul FCSB - CFR Cluj, s-a jucat la Buzău, varianta de avarie a lui Gigi Becali, atunci când echipa nu poate evolua în Bucureşti. 

În cadrul ultimei sale intervenţii, afaceristul a fost întrebat dacă doreşte să construiască un stadion nou doar pentru FCSB. Însă, finanţatorul nici nu ia în calcul acest scenariu şi preferă să închirieze anumite arene. 

"Dacă-l vând cu 20 de milioane de euro pe Tavi Popescu, de ce să fac stadion? Crezi că în România o să fie nebunia asta până la infinit aşa? Încet, încet... Se aşază lucrurile, o să vadă lumea. 

La noi cea mai mare nebunie a României în sport ştii care e? România a făcut din banii românilor trei stadioane, chiar şi Arena Naţională, în Bucureşti, dar echipele nu au unde să joace", a declarat Gigi Becali la Pro Arena. 

De ce Gigi Becali nu vrea să construiască un stadion nou doar pentru FCSB

Doi dintre apropiaţii săi, Mihai Stoica şi Victori Becali, au dezvăluit motivele pentru care Gigi Becali nu plănuieşte să ridice o arenă. 

"Becali preferă să bage banii în mănăstiri, să ajute oameni care mor decât să facă stadioane", a anunţat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. De asemenea, a explicat că acest pas nu ar fi rentabil. 

De asemenea, vărul său, impresarul Victori Becali, a susţinut că CNI ar fi singura care ar putea construi un stadion nou pentru FCSB, aşa cum s-a întâmplat şi pentru alte echipe din România. 

"Păi, când spuneţi <<Gigi Becali să-şi facă stadion>>... Dar cine şi-a făcut stadion? Steaua şi-a făcut stadion? 

Stadion trebuie să facă oraşul, comunitatea. Cu stadioanele chiar nu e... Trebuie să le facă cine trebuie să le facă, pentru că noi nu vrem să avem Allianz Arena, de la Bayern Munchen, dar vedeţi că toate orăşelele mici, prin toate satele există stadioane mici, alea de prin liga a şaptea din Germania", a declarat Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbstadion fcsb 

viewscnt
Articole similare