Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu: ”Eu îl voiam atacant!”

Gigi Becali, dezvăluiri despre transferul lui Dorin Rotariu: ”Eu îl voiam atacant!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a confirmat că s-a interesat de serviciile lui Dorin Rotariu.

MM Stoica afirmă că formaţia bucureşteană ia în calcul să repatrieze un jucător român pentru a îi lua locul lui Vali Gheorghe şi s-a zvonit că este vorba despre Dorin Rotariu.

De la echipă au plecat mulţi fotbalişti în această vară. De asemenea, zilele trecute a fost confirmată plecarea lui Valentin Gheorghe, care a fost împrumutat pentru un sezon la o echipă nou promovată din Turcia.

FCSB ar încerca să îl readucă în Liga 1 pe Dorin Rotariu, jucător de bandă care nu a reuşit să impresioneze în Bulgaria. Mutarea ar putea să fie făcută pentru a dubla postul lui Andrei Cordea, dar Becali recunoaşte că îl dorea atacant.

Patronul FCSB a recunoscut că s-a interesat de serviciile lui Dorin Rotariu, dar reprezentanţii jucătorului nu i-ar fi răspuns la telefon lui MM Stoica. Becali ar fi dorit să îl joace număr 9 pe Rotariu. 

”Eu îl voiam atacant!”

”Da, m-a întrebat MM, am spus da, apoi nu i-au mai răspuns la telefon lui MM. Eu îl voiam atacant. Îl voiam număr nouă. Putea să aib dublură şi Cordea, că nu are dublă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: fcsb-rotariu-becali 

viewscnt
Articole similare