Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni spune lucrurilor pe nume şi în Franţa! Ce a remarcat după ce a fost instalat ca antrenor: "Să privim adevărul în faţă"

Boloni spune lucrurilor pe nume şi în Franţa! Ce a remarcat după ce a fost instalat ca antrenor: "Să privim adevărul în faţă"
Comentarii

Ladislau Boloni a ajuns la 69 de ani antrenor în Ligue 2, la Metz. După primele zile, tehnicianul român a tras câteva concluzii.

Boloni, despre Metz

Tehnicianul care a refuzat oferta venită de la FRF pentru a prelua naţionala României nu s-a ferit de cuvinte nici la noua echipă. 

Instalat la Metz, care a retrogradat din Ligue 1, Boloni a vorbit despre ce a descoperit la echipă. 

„Ne aşteptam la acest aspect, nu e o surpriză. Ştiam că vom avea un grup care a trecut printr-o perioadă grea. Trebuie să privim adevărul în faţă. E delicat pentru mine de analizat subiectul, totuşi, dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat înseamnă că a lipsit ceva. Căutăm un răspuns”, a declarat Boloni, citat de Le Républicain Lorrain. 

De asemenea, antrenorul român pregăteşte intens startul campionatului de la finalul lunii, cu Amiens: „Pentru o bună pregătire ai nevoie de şase săptămâni, iar noi avem cinci. Încercăm să recuperăm timpul pierdut.

Îmi doresc fotbalişti capabili să ne ofere experienţă, maturitate şi ştiinţa jocului. Vom urmări şi tineri, dar caut maturitate.

Încerc să mă fac acceptat cât mai repede. Cred în forţa caracterului, în perseverenţă. Toţi jucătorii mei au talent, dar trebuie să-l materializeze", a mai spus Boloni. 

Liber de contract de mai bine de un an, după despărţirea de Panathinaikos, Ladislau Boloni s-a întors în fotbal. La începutul anului, tehncianul de 69 de ani a fost foarte aproape să preia postul de selecţioner al României, deşi negocierile cu FRF s-au derulat mai multe săptămâni.

După ce totul a picat, Boloni nu s-a ferit să critice administraţia Burleanu de la FRF. 

 

Afla mai multe despre: boloni 

viewscnt
Articole similare