Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat revenirea momentului la FCSB: "Fac un sacrificiu. Am vorbit cu el acum o lună". Cum va arăta echipa lui Toni Petrea cu el

Gigi Becali a anunţat revenirea momentului la FCSB: "Fac un sacrificiu. Am vorbit cu el acum o lună". Cum va arăta echipa lui Toni Petrea cu el

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a primit veşti bune despre cea mai aşteptată revenire la echipă, din ultima perioadă. Afaceristul a recunoscut că face un sacrificiu şi are aşteptări mari.

Ce i-a transmis MM Stoica lui Gigi Becali: "Revine şi vom fi puternici cu el"

FCSB mai caută doar un atacant lateral în partea dreaptă, după ce şi-a asigurat zona din centrul defensivei. În compartimentul ofensiv, Gigi Becali consideră că e acoperit şi a dezvăluit că s-a pregătit o mutare în echipa antrenată de Toni Petrea. 

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, l-a asigurat pe Gigi Becali că Florinel Coman a revenit la forma în care se afla înainte de accidentări. Pentru a-i acorda o nouă şansă lui "Mbappe", finanţatorul a făcut un sacrificiu, după cum recunoaşte, şi i-a schimbat poziţia lui Octavian Popescu. 

"E bun rezultatul, da (n.r. - cu Zimbru). Am vorbit mai mult cu MM Stoica şi e încrezător în ce-l priveşte pe Florinel Coman. Aşa spune, că e încrezător, că revine şi vom fi puternici cu el. Se antrenează foarte bine, e foarte serios la antrenamente.

Lui Florinel i-am spus acum o lună <<Am dat trei milioane (n.r. - de euro) pe tine, ca talent eşti cel mai mare din România, n-ai confirmat, dar îţi spun ceva. Antrenează-te, că e greu să joace cineva în faţa lui Tavi Popescu. Fac un sacrificiu cu ce fac. Tavi e atacant în stânga şi atunci vezi ce faci, că e greu să joci. Dacă nu dai randament maximum în banda stângă, la revedere>>. 

A zis <<Da, nea Gigi, sunt conştient>> şi ca dovadă se antrenează serios", a declarat Gigi Becali pentru Pro Arena. 

  • Echipa probabilă a FCSB pentru noul sezon: Echipa de start FCSB: Târnovanu - Ovidiu Popescu, Dawa, Haruţ, Radunovic - Olaru, Şut, Octavian Popescu - Cordea, Florin Tănase, Florinel Coman

De asemenea, Gigi Becali şi-a atenţionat echipa, înaintea sezonului din Superligă. 

"Primul obiectiv e că o să merg să vorbesc cu echipa, e să o batem pe U Cluj, nu mai permit. Orice pas greşit nu mai e acceptat, nu mai permit, nu mai iert. Da, prima adversară e U Cluj, după Conference League, după Rapid. 

Pe noi ne-a omorât şi Covid, au fost mai mulţi factori, dar acum e altceva. La Tavi Popescu e important un an în plus, trebuie să fie mai bun decât anul trecut. E vorba că suntem mai valoroşi şi concurenţa e cu CFR şi Craiova, ne batem la titlu, dar nu înseamnă că e frică, dar nici nu ne culcăm pe ureche", a mai spus Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliflorinel comanoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare