Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu a vorbit pentru prima dată despre greşeala care a dus-o pe AC Milan spre titlul în Serie A: "Întotdeauna am spus asta"

Ionuţ Radu a vorbit pentru prima dată despre greşeala care a dus-o pe AC Milan spre titlul în Serie A: "Întotdeauna am spus asta"

Serie A

Comentarii

La câteva luni de la gafa comisă în poarta lui Inter în meciul cu Bologna, Ionuţ Radu a vorbit deschis despre subiect.

Ionuţ Radu, despre gafa care a cântărit în lupta pentru Serie A

În aprilie, Ionuţ Radu a fost titular în Serie A la Inter Milano după aproape un an, în meciul din deplasare cu Bologna, contând pentru etapa a XX-a a campionatului Italiei. Inter a pierdut partida cu scorul de 1-2, deşi a condus cu 1-0, iar Radu a greşit incredibil la golul doi al adversarilor, marcat de Sansone. După o aruncare de la margine direct pe portar, internaţionalul român a scăpat mingea în poartă. 

Rezultatul s-a dovedit decisiv pentru titlu, iar AC Milan a profitat şi a câştigat Serie A. 

Înaintea unui nou început pentru el, românul a abordat subiectul. 

„Întotdeauna am spus că o greşeală i se poate întâmpla oricui, nimeni nu este perfect. Muncim pentru a face totul bine la fiecare joc, însă se întâmplă uneori lucruri nedorite. Ceea ce am spus întotdeauna este că este important cum treci peste greşeli şi cum reacţionezi”, a spus Ionuţ Radu, potrivit Tuttomercatoweb.

Inter Milano s-a înţeles cu nou-promovata în Serie A, Cremonese, pentru un împrumut al portarului de 25 de ani. Inclusiv jucătorul şi-a dat acordul pentru mutare.

La Cremonese, Ionuţ Radu poate ajunge coleg cu alţi doi conaţionali: Vlad Chiricheş şi Ionuţ Nedelcearu. La clubul din Cremona este legitimat şi românul Denis Politic.

 

Afla mai multe despre: ionut raduinter 

viewscnt
Articole similare