Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, confirmat la noua sa echipă: ”De luni, va începe sezonul alături de noi"

Ionuţ Radu, confirmat la noua sa echipă: ”De luni, va începe sezonul alături de noi"

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu este foarte aproape de o despărţire de Internazionale Milano, dar va continua în Serie A.

Ionuţ Radu are zilele numărate la vicecampioana Italiei. După un sezon de coşmar, era greu de crezut că portarul român va mai continua la formaţia din Lombardia.

Radu a greşit grav în meciul de campionat pierdut de Inter cu 2-1 la Bologna, la sfârşitul lui aprilie. Inter a încheiat pe locul 2 în Serie A, la 2 puncte în spatele marii rivale AC Milan.

Venirea lui Andre Onana, de la Ajax, a micşorat şi mai mult şansele lui Radu de a mai prinde câteva meciuri pentru Inter.

În ultima perioadă s-a scris intens despre posibilitatea ca acesta să ajungă la Cremonese.

Ionuţ Radu, confirmat la noua sa echipă: ”De luni, ni se va alătura"

Inter Milano s-a înţeles cu nou-promovata în Serie A pentru un împrumut al portarului de 25 de ani. Inclusiv jucătorul şi-a dat acordul pentru mutare.

Ariedo Braida, directorul sportiv al vicecampioanei Italiei, a anunţat că Radu va face vizita medicală la viitoarea sa echipă, iar de luni va fi noul jucător al lui Cremonese.

"Vizită medicală programată pentru Radu? Da, va sosi la Cremona şi va face vizita medicală. Apoi, începând de luni, va începe sezonul alături de noi", a declarat oficialul grupării din Cremona, conform footballnews24

La Cremonese, Ionuţ Radu poate ajunge coleg cu alţi doi conaţionali: Vlad Chiricheş şi Ionuţ Nedelcearu. La clubul din Cremona este legitimat şi românul Denis Politic.

Afla mai multe despre: ionut raduinter 

viewscnt
Articole similare