adplus-dvertising
You are here:

BREAKING | Moruţan, OUT de la Galata. Mijlocaşul semnează deja cu o altă echipă. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul fotbalist al FCSB-ului

BREAKING | Moruţan, OUT de la Galata. Mijlocaşul semnează deja cu o altă echipă. Destinaţie surprinzătoare pentru fostul fotbalist al FCSB-ului
Comentarii

Olimpiu Moruţan are zilele numărate la Galatasaray. Mijlocaşul român ar putea rămâne, totuşi, în Turcia, însă în liga secundă.

Olimpiu Moruţan a avut parte de un start perfect la Galatasaray. Imediat după transferul de la FCSB, din vara anului trecut, mijlocaşul de 23 de ani s-a impus în echipa de start a lui Fatih Terim şi a avut evoluţii extrem de apreciate.

Însă, odată cu trecerea timpului, Olimpiu Moruţan a început să dezamăgească, la fel ca tot restul lotului. Rezultatele echipei erau mult sub aşteptări, astfel că oficialii clubului au luat decizia de a-l demite pe Fatih Terim.

Venirea noului antrenor n-a fost tocmai pe placul lui Moruţan. Mijlocaşul român a început să prindă minute din ce în ce mai rar, iar acum Galatasaray negociază intens pentru cedarea fotbalistului.

Imediat după ce a promovat în prima ligă, Ankaragucu a dat drumul perioadei de transferuri, iar Olimpiu Moruţan este primul pe lista de mercato.

Internethaber.com susţine că Galatasaray ia în calcul împrumutul lui Olimpiu Moruţan, dar îi va pune o clauză lui Ankaragucu, în cazul în care părţile se vor înţelege asupra transferului: mijlocaşul român trebuie să aibă locul de titular asigurat, semn că echipa de tradiţie vrea să-şi protejeze investiţia, după ce a plătit 3.5 milioane de euro către FCSB, fără bonusurile ulterioare.

Sursa citată mai susţine că "agentul lui Moruţan (n.r. - Giovanni Becali) e aşteptat la discuţiile cu Ankaragucu în aceste zile".

De asemenea, presa din Turcia a susţinut că Olimpiu Moruţan ar putea fi împrumutat inclusiv în liga secundă. 

  • 4 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Olimpiu Moruţan în cele 40 de meciuri jucate pentru Galatasaray în actualul sezon, în toate competiţiile
  • 3,5 milioane de euro valorează Olimpiu Moruţan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare