Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec a răbufnit: ”Când aveam 5 kilograme în plus şi dădeam goluri toată lumea uita de greutate”

Denis Alibec a răbufnit: ”Când aveam 5 kilograme în plus şi dădeam goluri toată lumea uita de greutate”
Comentarii

Denis Alibec (31 de ani) s-a săturat şi a răbufnit. Atacantul le răspunde contestatarilor.

Denis Alibec a răbufnit: ”Când aveam 5 kilograme în plus şi dădeam goluri toată lumea uita de greutate”

Denis Alibec a jucat în doar două dintre cele patru meciuri din luna iunie ale naţionalei. Atacantul celor de la Kayserispor a suferit o leziune musculară în partida cu Bosnia, la doar câteva minute după ce a intrat pe teren.

După prezenţa la naţională, mulţi oameni din fotbal i-au reproşat lui Alibec kilogramale în plus. Conform unora, atacantul ar avea probleme de ordin fizic!

Denis Alibec a răbufnit şi nu este de acord cu ce s-a zvonit.

”Placa aia cu faptul că sunt gras se foloseşte doar când nu joc bine. Când dau goluri şi totul e OK, se uită. De exemplu, la Astra aveam 5 kilograme mai mult decât în prezent. Totuşi, nu îmi zicea nimeni că sunt gras. Dar aşa e la noi, când joci prost, se caută tot felul de motive să-ţi dea în cap. Sunt jucători care s-au pierdut din acest motiv. În România e o modă asta.

Mi se pare exagerat că li se permite oamenilor de la TV să vorbească în ultimul hal despre un fotbalist. Dacă au văzut că merge... Toată lumea dădea în noi. Prin străinătate, jucătorii apar prin presă cu imagini dintr-un club doar din vacanţe, în rest sunt lăsaţi în pace. Înţeleg critica, însă nu pot să înţeleg jignirile”, a declarat Denis Alibec pentru gsp.ro. 

Alibec a fost în lotul grecilor de la Atromitos în partea a doua a sezonului, iar acum ar trebui să se întoarcă la Kayserispor. În prima jumătate a anului, atacantul a jucat la CFR Cluj, tot sub formă de împrumut.

  • 2 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Alibec la Atromitos în 13 meciuri oficiale

Denis Alibec i-a lăudat pe alţii, dar l-a ignorat total pe antrenorul momentului în Liga 1! "Sărim". N-a trecut peste perioada grea | VIDEO

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare