Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş, plecare iminentă de la Sassuolo. Negocierile cu noua echipă au ajuns în faza finală

Chiricheş, plecare iminentă de la Sassuolo. Negocierile cu noua echipă au ajuns în faza finală

Stranieri

Comentarii

Vlad Chiricheş este din ce în ce mai aproape de o plecare de la Sassuolo, dar va continua tot în Serie A.

Vlad Chiricheş nu a avut cel mai fericit sezon. Deşi a început ca jucător de bază în defensiva celor de la Sassuolo, odată cu trecerea timpului şi-a pierdut locul de titular şi a ajuns să frecventeze banca de rezerve.

Nici prestaţiile din ultima perioadă de la echipa naţională nu au adus vreun moment de satisfacţie.

A fost aspru criticat de oamenii din fotbalul românesc şi i s-a cerut chiar retragerea pe fondul evoluţiilor ruşinoase din meciurile României din Liga Naţiunilor. Acesta a greşit grav, mai ales în eşecul din Muntenegru (0-2).

Astfel, fundaşul central poate schimba echipa de club în această vară. În ultima perioadă s-a scris intens despre un interes al nou-promovatei Cremonese pentru internaţionalul român, iar tratativele s-au accentuat, ajungând în faza finală.

Cele două cluburi, Sassuolo, respectiv Cremonese, ar fi ajuns la un acord comun, iar singurul care mai rămâne să accepte mutarea este chiar Chiricheş, anunţă jurnalistul italian Nicolo Schira.

Căpitanul echipei naţionale ar uma să ajungă la nou-promovata din Serie A şi să semneze un contract valabil până în 2024, cu posibilitate de prelungire până în 2025.

Chiricheş a ajuns la Sassuolo la începutul sezonului 2019-2020, sub formă de împrumut, iar un sezon mai târziu a fost cumpărat defintiv pentru suma de 9,5 milioane de euro.

De-a lungul carierei, apărătorul de 32 de ani a mai jucat la Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Târgu Jiu, FCSB, Tottenham şi Napoli.

Pe lângă Chiricheş, Cremonese îl doreşte şi pe portarul Ionuţ Radu.

Afla mai multe despre: chirichesserie a 

viewscnt
Articole similare