Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "S-au înţeles!". Unul dintre "greii" de la CFR Cluj pleacă din Gruia! Şi-a găsit echipă

EXCLUSIV | "S-au înţeles!". Unul dintre "greii" de la CFR Cluj pleacă din Gruia! Şi-a găsit echipă

CFR Cluj

Comentarii

Alex Chipicu (33 de ani) şi-a găsit o altă echipă şi va pleca de la CFR Cluj, după ce a bătut palma cu clubul în ceea ce priveşte rezilierea contractului. Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a vorbit despre viitorul fotbalistului cu unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1.

Preşedintele CFR-ului, Cristi Balaj, a anunţat în direct la Orange Sport că echipa din Gruia şi CFR Cluj s-au înţeles pentru rezilierea contractului. În plus, oficialul din Gruia a spus că fotbalistul şi-a găsit o altă echipă.

EXCLUSIV | "S-au înţeles!". Unul dintre "greii" de la CFR Cluj pleacă din Gruia! Şi-a găsit echipă

Unul dintre jucătorii trecuţi pe lista neagră la CFR Cluj, Alex Chipciu, şi-a găsit o altă echipă şi va pleca de la campioana României, după ce s-a înţeles cu clubul în privinţa rezilierii contractului.

Cristi Balaj, preşedintele de la CFR Cluj, a anunţat în direct la Orange Sport detalii despre viitorul fotbalistic al lui Alexandru Chipciu, fotbalistul cu unul dintre cele mai mari salarii din Liga 1. La CFR, Chipiciu câştigă 30.000 de euro lunar.

Balaj a spus că şefii din Gruia şi Chipciu "s-au înţeles" pentru rezilierea contractului şi că "există o soluţie" în acest moment, o echipă interesată să-l aducă pe fotbalist: "Chipciu, vom vedea. Există o soluţie în acest moment. Intenţia este comună, şi el, şi clubul CFR s-au înţeles pentru reziliere. Este un jucător mult peste media campionatului, cu siguranţă va face faţă unde va merge", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Alex Chipciu este dorit de FC Argeş, echipă antrenată de fostul său coleg de la FCSB, Andrei Prepeliţă. De asemenea, un alt fost coleg de la FCSB, Iasmin Latovlevici, se află în lotul lui "Prepe".

  • 968 de minute a strâns Alex Chipciu în 29 de meciuri, timp în care a marcat de trei ori
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alex chipciucristi balajechipaliga 1rezilierecontract 

viewscnt
Articole similare