Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, pe lista unei echipe de tradiţie din Liga 1! Fostul oficial al FCSB-ului îl doreşte insistent pe cel mai bine plătit jucător din campionatul nostru

Alex Chipciu, pe lista unei echipe de tradiţie din Liga 1! Fostul oficial al FCSB-ului îl doreşte insistent pe cel mai bine plătit jucător din campionatul nostru

CFR Cluj

Comentarii

Alex Chipciu a fost tras pe linie moartă la CFR Cluj şi este în căutarea unui nou angajament. După ce Cristi Balaj a dezvăluit că jucătorul nu mai este dorit în Gruia, o echipă de tradiţie din Liga 1 a intrat pe fir pentru cel mai bine plătit jucător din campionatul nostru.

Alex Chipciu a fost adus de Dan Petrescu la CFR Cluj, după trei sezoane şi jumătate petrecute în străinătate, la Anderlecht şi Sparta Praga.

Fostul jucător de la FCSB a devenit instant cel mai bine plătit jucător din Liga 1, fiind remunerat cu un salariu de aproximativ 40.000 de euro pe lună, adică aproape jumătate de milion de euro pe an.

Iniţial un om de bază al ”Burscului”, Chipciu nu s-a putut impune în primul 11 al campioanei şi a devenit rezervă de lux în Gruia.

După doi ani şi jumătate petrecuţi la Cluj, Dan Petrescu s-a decis că este momentul să se despartă de fostul ”tricolor” şi l-a informat pe acesta că fie îşi găseşte o nouă echipă, fie va juca în Liga 3, la CFR II.

U Cluj intrase pe fir pentru jucătorul cu şase titluri de campion al României în palmares, mutare care l-ar fi interesat şi pe Chipciu, întrucât familia sa s-a stabilit în Ardeal.

Alex Chipciu, pe lista unei echipe de tradiţie din Liga 1

Însă, negocierile dintre cele două cluburi s-au răcit, iar o nouă variantă surprinzătoare s-a ivit pentru fotbalistul de 33 de ani.

Conform Fanatik, Alex Chipciu este dorit de Daniel Stanciu, fostul oficial de la FCSB, care tocmai a semnat un contract cu FC Argeş.

Stanciu va fi noul director sportiv al piteştenilor, iar primul jucător de pe lista sa de transferuri ar fi cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, cu care a mai colaborat la Bucureşti.

Echipa pregătită de Andrei Prepeliţă are obiective importante în noul sezon şi a rezolvat deja mai multe transferuri.

FC Argeş s-a despărţit de mai mulţi dintre jucătorii care au fost părtaşi şi reponsabili pentru umilinţele din play-off-ul trecut şi s-a întărit cu mai mulţi fotbalişti netestaţi în Liga 1.

  • 46 de apariţii şi şase goluri a însumat Alex Chipciu în tricoul echipei naţionale a României.

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare