Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se va întâmpla cu cel mai bine plătit jucător al lui Dinamo, care încasează 9.500 de euro lunar, după retrogradarea în Liga 2: ”Mai am un an de contract”

Ce se va întâmpla cu cel mai bine plătit jucător al lui Dinamo, care încasează 9.500 de euro lunar, după retrogradarea în Liga 2: ”Mai am un an de contract”

Dinamo București

Comentarii

Odată cu retrogradarea în Liga 2, Dinamo a fost părăsită de mai toţi jucătorii din lot, însă cel mai bine plătit ”câine” a rămas, deocamdată, în Ştefan cel Mare. Fotbalistul, care este remunerat cu 9.500 de euro lunar, a dezvăluit ce a discutat cu conducerea în perspectiva viitorului sezon.

Pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo a retrogradat din primul eşalon şi nu va evolua în Liga 1 sezonul viitor.

În teorie, ”câinii” ar trebui să joace în a doua divizie în stagiunea care urmează, dar există posibilitatea ca echipa să se desfiinţeze sau să fuzioneze cu CS Dinamo.

Mai mulţi jucători plecaţi din Ştefan cel Mare au dezvăluit că lucrurile nu stau deloc bine în culise, fiind motivaţi să plece de salariile restante şi lipsa condiţiilor.

Majoritatea fotbaliştilor care au evoluat la prima echipă a lui Dinamo în ultimul sezon au părăsit deja clubul, dar mai există câţiva care au rămas, deocamdată, la Bucureşti.

Conform Playsport, Andrei Radu, jucător care însă se află în Ştefan cel Mare, ar fi acum cel mai bine plătit fotbalist din lot, încasând 9.500 de euro lunar.

Salariul său este mult peste cele oferite în Liga 2 şi ar putea reprezenta o reală bătaie de cap în eşalonul secund, mai ales luând în calcul problemele financiare existente.

Ce se va întâmpla cu cel mai bine plătit jucător al lui Dinamo după retrogradarea în Liga 2

Întrebat dacă şefii lui Dinamo l-au contactat în pricinţa rezilierii sau diminuării salariului, Andrei Radu, ultimul jucător rămas din era Cortacero, a dezvăluit că, la momentul actual, nu are planuri de a părăsi echipa.

Eu încerc să mă înţeleg cu domnul Zăvăleanu. Momentan nu am ajuns la un consens. Aştept să văd ce discuţii urmează să avem, dar nu am discutat despre reducerea salariului pentru Liga 2.

Mai am un an de contract cu Dinamo, iar oferte există, au fost discuţii. Nu pot, însă, vorbi de acestea atât timp cât nu mi-am rezolvat situaţia la Dinamo.

Da, am fost prezent la reunirea lotului de luni şi, bineînţeles, mă voi prezenta la antrenamente. Sunt sub contract cu Dinamo!”, a declarat Andrei Radu, pentru sursa citată.

Crescut de Dinamo, Radu a părăsit clubul în 2016, făcând pasul la Aris Limassol, înainte de a le mai reprezenta pe CFR Cluj, Concordia Chiajna şi Poli Timişoara.

Fundaşul lateral mai fusese împrumutat de ”câini” la Academica Argeş şi ACS Berceni şi a fost readuc la Dinamo în octombrie 2020, însumând 47 de apariţii în tricoul alb-roşu.

Afla mai multe despre: andrei radu 

viewscnt
Articole similare