Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica îi dă peste nas lui Gigi Becali: ”Vă daţi seama cu ce probleme mă confrunt de ani de zile. De ce trebuie să facă asta?” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica îi dă peste nas lui Gigi Becali: ”Vă daţi seama cu ce probleme mă confrunt de ani de zile. De ce trebuie să facă asta?” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre transferurile pe care le mai plănuieşte FCSB. Formaţia roş-albastră a rezolvat deja venirile lui Joyskim Dawa şi Rachid Bouhenna, dar managerul general al echipei i-a reproşat lui Gigi Becali modul în care abordează mutările puse la cale.

Marţi, FCSB a anunţat oficial venirile lui Rachid Bouhenna şi Joyskim Dawa, sosiţi de la CFR Cluj şi FC Botoşani respectiv.

În căutarea a noi fundaşi centrali după plecările lui Vinicius, Andrei Miron şi Dragoş Nedelcu şi accidentarea gravă a lui Iulian Cristea, echipa roş-albastră mai plnuieşte aducerea unui stopper.

Gigi Becali a dezvăluit că echipa sa este în discuţii cu doi apărători: un georgian, Solomon Kvirkvelia, care are şanse minime de a mai ajunge la club, şi un grec, al cărui nume nu a fost divulgat.

În stilul său caracteristic, latifundiarul a vorbit cu presa înaintea de a rezolva mutările, abordare care îl scoate din minţi pe managerul general al echipei.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica i-a reproşat, în direct, lui Gigi Becali că procedează în acest fel şi nu cu mai multă discreţie.

MM Stoica îi dă peste nas lui Gigi Becali

MM a afirmat că, odată cu venirea lui Dawa, care a costat-o o sumă importantă pe FCSB, dacă echipa roş-albastră va mai aduce vreun fundaş, îl va transfera pe cel grec, nu pe Kvirkvelia.

Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, mai avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam un răspuns, acum, dacă răspunsul va fi pozitiv...

Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile.

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea... mă rog, asta e treaba”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Sosit la Bucureşti în 2002, la Steaua, înainte ca echipa să îi fie vândută lui Gigi Becali, MM Stoica a petrecut peste 10 ani din carieră la echipa roş-albastră, timp în care a fost nevoit să colaboreze, desigur, cu Gigi Becali.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare