Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Preferatul” lui Dan Petrescu, OUT de la echipa naţională după doar un meci: ”Prezenţa lui a surprins oricum”

”Preferatul” lui Dan Petrescu, OUT de la echipa naţională după doar un meci: ”Prezenţa lui a surprins oricum”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu îşi propune să o conducă pe CFR către al şaselea titlu consecutiv, dar se pregăteşte pentru primul sezon în Gruia fără ”preferatul” său, Billel Omrani. Proaspăt plecat de la Cluj, cariera algerianului nu merge în direcţia dorită, după ce a aflat că nu va mai fi convocat la naţională.

Billel Omrani (29 de ani), jucător născut în Franţa, dar cu origini algeriene, a sosit la CFR Cluj în 2016, de la echipa care îl crescuse, Marseille.

Văzut cu ochi buni pe când făcea parte din academia francezilor, Omrani nu şi-a putut atinge potenţialul în ţara natală, astfel că a făcut pasul în România.

Internaţionalul algerian a fost adus în Gruia pe când echipa încă trecea prin probleme financiare, dar, odată cu stabilizarea situaţiei şi venirea lui Dan Petrescu, acesta a devenit unul dintre cei mai valoroşi jucători ai ardelenilor.

Omrani a fost părtaş la fiecare dintre ultimele cinci titluri ridicate de CFR, dar a decis că îşi doreşte să părăsească România, în căutarea unui salariu mai mare, în această vară.

Dorit şi de FCSB şi având o relaţie specială cu Dan Petrescu, nimic nu l-a putut convinge pe internaţionalul algerian să continue în România.

”Preferatul” lui Dan Petrescu, OUT de la echipa naţională după doar un meci

Însă, în continuare liber de contract, Billel Omrani a primit o veste grea: la 10 zile după ce a debutat pentru naţionala Algeriei, selecţionerul Djamel Belmadi deja este decis să nu îl mai convoace.

După ce a reprezentat Franţa la nivel de juniori, Omrani a ales să reprezinte Algeria întrucât nu avea şanse de a prinde naţionala lui Mbappe şi Benzema.

Convocat în premieră de selecţionata africană la începutul acestei luni, ”preferatul” lui Dan Petrescu a prins doar 19 minute în tricoul Algeriei şi are şanse minime să mai fie chemat.

Selecţionerul Djamel Belmadi a decis să îl excludă definitiv pe Billel Omrani din batalionul Fenecilor, conform jurnalistului Bouregaa Benazouz.

Prezenţa lui Omrani printre cele şapte nume noi din naţională a surprins oricum. Mai ales pentru că problema cu paşaportul său expirat putea să-l coste convocarea.

Billel Omrani şi Yanis Hamache nu l-au convins pe selecţioner”, au notat cei de la Fennec Football.

Afla mai multe despre: billel omrani 

viewscnt
Articole similare