Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a dezvăluit ultimele două transferuri pe care le pune la cale Rapid înaintea noului sezon: ”De asta mai avem nevoie”

Adi Mutu a dezvăluit ultimele două transferuri pe care le pune la cale Rapid înaintea noului sezon: ”De asta mai avem nevoie”

Rapid

Comentarii

Rapid a intrat într-o nouă eră după venirea lui Dan Şucu la club, în care îşi propune să revină în fruntea fotbalului românesc. După ce a transferat deja patru jucători, Adi Mutu îşi doreşte să mai rezolve două mutări înaintea noului sezon.

Graţie noilor investiţii făcute la club, Adi Mutu a primit un buget generos de transferuri înaintea noului sezon şi a rezolvat deja patru veniri.

Florin Ştefan şi Valentin Costache au fost cumpăraţi de la CFR Cluj, Andrei Ciobanu a fost achizţionat de la Farul, iar Paul Iacob a sosit liber de contract, după despărţirea de Chindia.

Cu obiectivul de a ataca play-off-ul, dacă nu chiar podiumul, în noul sezon, ”Briliantul” mai pune la cale două transferuri în Giuleşti.

Adi Mutu a dezvăluit că mai are nevoie de un atacant şi un fundaş polivalent pentru a îşi completa lotul, dând de înţeles că nu va mai lua în calcul alte mutări.

Adi Mutu a dezvăluit ultimele două transferuri pe care le pune la cale Rapid înaintea noului sezon

Sunt jucători tineri, de viitor, în care noi credem. S-au prezentat bine, uniii dintre ei începuseră pregătirea, cei de la CFR, atât Ştefan, cât şi Costache. S-au prezentat într-o formă bună.

Paul a avut prea puţină vacanţă ca să piardă din condiţia fizică. Singurul care e cu o zi în urmă faţă de noi, dar o să recupereze în zilele libere, e Ciobanu.

Pentru a avea dubluri pe posturi, pentru a spori competitivitatea în cadrul lotului şi a da mai mare valoare, avem nevoie de concurenţă.

Cred că în momentul acesta mai avem nevoie de un vârf şi un fundaş polivalent, care poate să joace şi central, şi lateral. Eu cred că următorul campionat va fi mai greu.

Poate cel mai greu campionat din ultimii ani, şi datorită acestor echipe de tradiţie care au intrat, pentru că vor avea mulţi suporteri.

Pentru noi va fi un derby în plus, în special cel cu Petrolul. Cu siguranţă vom avea parte de stadioane pline, ceea ce dă spectaculozitate ligii în general.

Noi trebuie să ne luptăm, să arătăm că avem valoare cu mai multe echipe decât în anii precedenţi. E benefic pentru fotbal, greu pentru celelelte echipe, dar nu ne e frică”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare