Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii de la Rapid Bucureşti au primit ordinele! Cele două obiective clare pentru noul sezon, dezvăluite: "De aceea am zis că pretenţiile au crescut" | EXCLUSIV

Fotbaliştii de la Rapid Bucureşti au primit ordinele! Cele două obiective clare pentru noul sezon, dezvăluite: "De aceea am zis că pretenţiile au crescut" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Dragoş Grigore (35 de ani) continuă la Rapid Bucureşti pentru cel puţin un sezon, iar apărătorul a dezvăluit care au fost obiectivele trasate de conducere.

Ce obiective are Rapid Bucureşti în noul sezon

Odată cu venirea lui Dan Şucu în acţionariatul echipei din Giuleşti, pretenţiile au crescut, după cum recunoaşte Dragoş Grigore. 

Astfel, echipa antrenată de Adrian Mutu va trebui să se califice în play-off-ul Ligii 1 şi să obţină Cupa României. Dragoş Grigore e pregătit pentru noile provocări din prima ligă, din care va lipsi fosta sa echipă, Dinamo Bucureşti. 

"De aceea am zis că pretenţiile au crescut. Pretenţii au fost şi anul trecut, însă anul acesta vor fi şi mai mari, ştim cu toţii, n-are rost să mă repet, play-off şi câştigarea Cupei României. Va fi un sezon disputat, sunt multe echipe cu lot valoros, rămâne de văzut ce se va întâmpla, care va fi mai puternic mental şi fizic probabil va avea câştig de cauză.

Fotbalul românesc e mai sărac fără Dinamo în prima ligă, e trist ce se întâmplă, însă nimic nu e întâmplător. Probabil s-au făcut greşeli mari şi au ajuns în această situaţie. Îmi pare rău pentru dinamo, însă viaţa merge mai departe", a mai spus Dragoş Grigore. 

Fostul internaţional român nu are de gând să se retragă în viitorul apropiat şi se va duela pentru un loc de titular cu Cristian Săpunaru şi Paul Iacob. 

"Încă am plăcerea de a mă antrena, de a juca, de aceea sunt aici şi îmi doresc să fiu sănătos în continuare şi să am parte de cât mai multe cantonamente, dar vârstă nu ne iartă pe niciunul. La un moment dat, va trebui să punem stop, însă în momentul de faţă am plăcerea de a juca fotbal.

Momentan nu mi-am stabilit momentul retragerii, încă am plăcere şi atunci când voi simt că nu mai pot, când plăcerea de a juca, de a mă antrena au dispărut, atunci voi fi acela care va ridică mâna şi va spune stop", a recunoscut Dragoş Grigore. 

Afla mai multe despre: dragoş grigore 

viewscnt
Articole similare