Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici este mondial. Campionul român, răsfăţatul spaniolilor de la AS: ”Face parte din acel grup de sportivi care impresionează”

David Popovici este mondial. Campionul român, răsfăţatul spaniolilor de la AS: ”Face parte din acel grup de sportivi care impresionează”

Sporturi

Comentarii

David Popovici a fost răsfăţatul presei internaţionale după ce a scris istorie la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, iar cotidianul spaniol AS s-a întrecut pe sine însuşi.

David Popovici începe o eră la Budapesta. Înotul lui nu are limite, parcă ar fi venit dintr-un viitor în care oamenii sunt amfibieni, scrie cotidianul spaniol AS despre sportivul român.

"Prezentul este David Popovici, înotătorul român în vârstă de 17 ani care luptă de două sezoane şi îşi transformă toată proiecţia în realitate. Şi viitorul este tot al lui.

Românul alunecă prin bazin cu puţin efort, fără să ridice apa sau să schimbe ritmul, cu o naturaleţe uimitoare. Face parte din acel grup de sportivi care impresionează când îi vezi în prima clipă.

Arena Duna din Budapesta şi-a pus ochii pe acest bărbat înalt, brunet, cu aspect încă tineresc, care a alunecat pe culoarul 4 şi a stabilit un record mondial la juniori", au scris jurnaliştii de la AS.

Sportivul David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri liber la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta.

Popovici a terminat seria de calificare pe primul loc, cu 46.70 secunde, cel mai bun timp din calificări.

Semifinalele sunt programate în această seară, de la orele 19:26 şi 19:31, ora României.

Luni, David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta.

David şi-a "spulberat" adversarii şi a reuşit timpul de 1:43.21, record mondial la juniori, la doar 17 ani.

Afla mai multe despre: david popoviciinot 

viewscnt
Articole similare