Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, de neoprit şi în calificările pentru semifinalele de la 100 m liber. ”Fulgerul” a reuşit o nouă performanţă incredibilă

David Popovici, de neoprit şi în calificările pentru semifinalele de la 100 m liber. ”Fulgerul” a reuşit o nouă performanţă incredibilăgalerie foto

Sporturi

Comentarii

David Popovici continuă să impresioneze întreaga lume a sportului, la Campionatul Mondial de nataţie de la Budapesta.

La o zi distanţă după ce a devenit campion mondial la proba de 200 de metri liber, David Popovici scrie istorie şi la proba de 100 de metri liber.

Fenomenul de 17 ani şi-a câştigat seria de calificări la această probă şi s-a calificat astfel în semifinale.

Înotătorul de la CS Dinamo a scos un timp de 47.60. A fost urmat de sârbul Andrej Barna (48.15) şi de canadianul Joshua Liendo Edwards (48.16).

David Popovici, de neoprit nici în calificările pentru semifinalele de la 100 m liber. ”Fulgerul” l-a lăsat în spate, din nou, pe campionul olimpic

De asemenea, David Popovici a înregistrat cel mai bun timp din toate cele 11 serii de calificări la proba de 100 de metri liber.

Acesta a fost mai rapid decât americanul Caeleb Dressel (25 de ani), campionul olimpic şi principalul favorit al probei în cauză.

Semifinalele sunt programate în această seara, de la orele 19:26 şi 19:31, ora României, iar finala o zi mai târziu, pe 22 iunie.

Afla mai multe despre: david popoviciinot 

viewscnt
Articole similare