Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica acuză: "CSA Steaua nu a vrut să-l ţină pe David Popovici". De ce campionul mondial a ajuns în curtea CS Dinamo | EXCLUSIV

MM Stoica acuză: "CSA Steaua nu a vrut să-l ţină pe David Popovici". De ce campionul mondial a ajuns în curtea CS Dinamo | EXCLUSIV

Alte sporturi

Comentarii

Expertul Orange Sport, Mihai Stoica, şi-a prezentat felicitările faţă de noul campion mondial David Popovici şi a susţinut că CSA Steaua, fostul său club, nu a dorit să-l păstreze. Totuşi, Orange Sport are informaţii despre trecerea sportivului la CS Dinamo.

Mihai Stoica se înclină în faţa lui David Popovici şi critică CSA Steaua

Înotătorul David Popovici a ocupat locul 1 la Campionatele Mondiale de Nataţie de la Budapesta, cu record mondial de juniori la 200 metri liber. Sportivul legitimat la CS Dinamo a devenit primul înotător din România care reuşeste această performanţă la masculin.

Performanţa unică a fost comentată în studioul Orange Sport de Mihai Stoica şi Basarab Panduru, iar managerul general al FCSB, Mihai Stoica, s-a înclinat în faţa lui David Popovici. De asemenea, nu a ratat şansa de a critica CSA Steaua, unde campionul a fost legitimat până pe finalul anului trecut. 

"La sporturile de echipă te mai poţi antrena aşa... Poţi să o mai dai că nu te-ai simţtit bine, aici trebuie să tre antrenezi, nu poţi să te antrenezi prost. Eu zic că aşa cum spunem că ne bucurăm că suntem contemporani cu Messi, cu Ronaldo, să spunem că suntem bucuroşi că suntem contemporani cu David Popovici. 

Acestui sportiv, cei de la CSA Steaua, care plătesc cu milioane din buget sportivi anonimi... Nu au vrut să-l ţină pe acest fenomen şi a ajuns la Dinamo", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.  

Cum a ajuns David Popovici de la CSA Steaua la CS Dinamo

CS Dinamo a anunţat, în septembrie 2021, că înotătorul David Popoivici a ales să reprezinte clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, acolo unde este coleg cu Robert Glinţă. 

La acel moment, mutarea a fost una importantă şi una decisivă pentru cariera lui David Popovici, care ulterior a primit şansa de a se muta cu o bursă în SUA. El a refuzat şi a continuat în România. 

Din informatiile Orange Sport, David Popovici a acceptat o ofertă financiară mai mare din partea CS Dinamo, faţă de oferta pe care i-a făcut-o CSA Steaua la acel moment, clubul care l-a crescut. 

"David a avut contract cu clubul Steaua până în data de 31 august. După acest moment, am purtat negocieri atât cu Steaua cât şi cu alte cluburi. Într-un final, luând în calcul toate coordonatele discutate, am ales oferta de la Dinamo", susţinea Mihai Popovici, tatăl sportivului, pe finalul anului trecut. 

Afla mai multe despre: david popovicicsa steauacs dinamomihai stoica 

viewscnt
Articole similare