Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la CFR Cluj care este dorit în campionatul spaniol! ”Încercăm să facem un preţ mai mare pentru el!”

Jucătorul de la CFR Cluj care este dorit în campionatul spaniol! ”Încercăm să facem un preţ mai mare pentru el!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR a câştigat un nou titlu, dar Dan Petrescu ar putea să rămână fără mai mulţi jucători de bază.

Fotbaliştii din Ardeal sunt la mare căutare, iar Petrescu ar putea rămâne fără jucători importanţi, chiar înainte de tururile preliminare din UEFA Champions League. Ardelenii vor să ajungă din nou în grupele cupelor europene pentru a mai obţine milioane bune de euro. 

Oficialul de la CFR, Cristia Balaj, a anunţat că există posibilitatea să mai plece fotbalişti, după ce ardelenii i-au cedat pe Ştefan şi Costache. Claudiu Petrila este jucătorul de pe urma căruia vor să obţină profit, iar fotbalistul ar fi avut ofertă din MLS şi prima ligă spaniolă. 

”Încercăm să facem un preţ mai mare pentru el!”

”Există oferte pentru Claudiu Petrila, Gabriel Debeljuh, Nana Boateng. Vânzările sau transferurile importante încă n-au avut loc la CFR Cluj. Vorbim de echipa campioană, este normal să existe oferte importante. Ofertele trebuie să fie şi pe placul clubului, nu doar pe placul jucătorilor.

Am încasat bani de la Rapid pentru Valentin Costache şi Florin Ştefan. La Petrila a existat o ofertă din Statele Unite şi o ofertă din Spania, din prima divizie. Încercăm să-i facem un preţ mai mare lui Petrila. Considerăm că valoarea lui este peste oferta primită. Nu discut de cifre.

Când vorbim de vânzări de jucători, este foarte greu să ne pronunţăm. Ştim că este urmărit de echipe importante, dar nu ştim când ar putea apăra o ofertă importantă. Dacă îl vom vinde pe Petrila, vom încerca să păstrăm un procent. Sunt convinşi că va creşte foarte mult.

Lui Jonathan Rodriguez i-am oferit două opţiuni. S-a discutat şi cu Universitatea Cluj, rămâne de văzut unde va ajunge. Depinde ce îşi doreşte şi jucătorul. Împrumutul lui la Dinamo expiră la finalul lunii”, a spus Cristi Balaj, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: cfr-balaj-liga 1-petrila 

viewscnt
Articole similare