Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB face tot posibilul să ”fure” vedeta rivalei! Toni Petrea: ”E un jucător foarte bun, s-ar exprima bine în cadrul echipei noastre”

FCSB face tot posibilul să ”fure” vedeta rivalei! Toni Petrea: ”E un jucător foarte bun, s-ar exprima bine în cadrul echipei noastre”

FCSB

Comentarii

Ajuns în ultimele şase luni de contract cu CFR, Billel Omrani este dorit insistent de FCSB.

Billel Omrani se află în ultimele şase luni de contract cu CFR şi este dorit insistent de FCSB.

Formaţia din Gruia i-a făcut o ofertă de prelungire a înţelegerii sale, iar preşedintele Cristi Balaj susţine că francezul ar dori să rămână la Cluj, datorită relaţiei pe care o are cu Petrescu.

"Noi oferta pentru Omrani am făcut-o. Din ce am înţeles, jucătorul doreşte să rămână la CFR, se înţelege foarte bine cu antrenorul cu care are o relaţie specială, pentru că îşi petrec multe după amiezi împreună, merg la piscină.

Dacă Omrani a ajuns să joace la acest nivel, i se datorează nu doar lui, ci şi lui Dan Petrescu, care a ştiut să îl mobilizeze, să-l monitorizeze şi să-l facă să fie concentrat 100% la fotbal.

E un jucător care are nevoie de un asemenea om lângă el, pe care din punct de vedere mental să-l aibă aproape", dezvăluia Cristi Balaj, pentru Telekom Sport, joi.

FCSB face tot posibilul să ”fure” vedeta rivalei

În aceeaşi zi, Gigi Becali afirma că a luat legătura cu jucătorul şi că FCSB ar putea atinge condiţiile salariale dorite de starul CFR-ului.

"Am vorbit cu Omrani acum o oră, nici nu credea că sunt eu. Am zis să mi-l dea pe Dan Petrescu, ca să-i confirme că sunt eu, că-mi cunoaşte vocea.

Mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro pe lună şi vreo 400.000 la semnătură. E ceva negociabil, care se poate realiza.

Eu, dacă îl iau, îl vând peste un an”, declara Gigi Becali, la Pro X.

Sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, Toni Petrea a vorbit şi el la superlativ despre francez, semn că FCSB chiar este interesată de acesta, încercând să îl ”ademenească” la Bucureşti şi să îl ”fure” de la CFR.

E un jucător de atac care poate juca atât în zona centrală, cât şi în bandă, un jucător foarte bun. Valoarea lui cred că nu o contestă nimeni.

Iar în cadrul echipei noastre cred că s-ar exprima destul de bine”, a afirmat Toni Petrea.

 

Afla mai multe despre: bilel omrani 

viewscnt
Articole similare