Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica este convins că o formaţie din Liga 1 nu mai are şanse să se salveze: ”Pierde toate meciurile până la finalul sezonului” | EXCLUSIV

MM Stoica este convins că o formaţie din Liga 1 nu mai are şanse să se salveze: ”Pierde toate meciurile până la finalul sezonului” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Deja aproape de finalul sezonului regular al Ligii 1, MM Stoica este convins că una dintre formaţiile din prima divizie nu se mai poate salva de la retrogradare.

Cu doar cinci etape rămase din sezonul regular, Liga 1 se apropie de intrarea în play-off şi play-out.

În urma parcursului slab al Rapidului din 2022, ocupantele primelor şase poziţii par aproape sigure de locul în play-off.

Şi la coada clasamentului lucrurile sunt destul de clare. Clinceni şi Dinamo nu au speranţe de a scăpa de ultimele două locuri până la intrarea în play-out, dar Gaz Metan încă este aproape de zona roşie a clasamentului.

În opinia lui MM Stoica, una dintre codaşele Ligii 1 nu are şanse de a mai scăpa de retrogradare.

Dacă managerul general de la FCSB este de părere că rivalii de la Dinamo ar mai putea reuşi surpriza, acesta susţine că Academica Clinceni va pierde toate meciurile rămase.

MM Stoica este convins că o formaţie din Liga 1 nu mai are şanse să se salveze

Clinceni pierde toate meciurile până la finalul sezonului. La Dinamo nu ştii. Play-off-ul zic că este stabilit”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

La momentul actual, CFR şi FCSB sunt sigure de locul în play-off, în timp ce Voluntari, Botoşani, Universitatea Craivoa şi Farul au un avans considerabil faţă de urmăritoare.

Situaţia arată din ce în ce mai rău pentru Dinamo şi Clinceni din pricina formei bune a celor de la FC U Craiova în urma venirii lui Napoli.

În cele trei patru din urma întoarcerii italianului, echipa a reuşit să însumeze două victorii şi un egal, impresionând şi în înfrângerea 2-3 împotriva Farului.

Academica a trecut prin momente tumultoase în acest sezon şi încă nu are un antrenor principal, în urma despărţirii de Adrian Falub.

Totuşi, clubul a plătit penalităţiile pe care le avea la FIFA şi a reuşit să efectueze mai multe mutări, după ce mai toţi jucătorii plecaseră de la prima echipă.

Nu mai puţin de 11 jucători au ajuns la Clinceni în această iarnă, iar echipa a folosit 43 de fotbalişti până acum în Liga 1. Doar Dinamo a utilizat mai mulţi, 47.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare