Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf, ultimele detalii despre situaţia accidentaţilor înainte de Universitatea Craiova - FC U Craiova. Koljic, absent

Reghecampf, ultimele detalii despre situaţia accidentaţilor înainte de Universitatea Craiova - FC U Craiova. Koljic, absent
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FC U Craiova.

Duelul dintre cele două rivale craiovene va avea loc luni, 14 februarie, de la ora 19:55.

Antrenorul gazdelor a vorbit despre problemele din lotul echipei sale. Dacă Dan Nistor şi Marius Constantin vor fi disponibili pentru meciul de peste două zile, iar Valerică Găman a revenit la antrenamente, situaţia loui Lyes Houri şi Elvir Kolijic este incertă.

Reghecampf a oferit detalii despre situaţia lui Elvir Koljic

Mijlocaşul de 26 de ani va lipsi tot restul sezonului, în timp ce atacantul bosniac, care s-a accidentat în meciul cu CFR Cluj, va absenta şi el o perioadă mai lungă de timp.

"Houri? El nu mai revine în acest sezon. Pentru el s-a terminat. Valerică este bine, se pregăteşte zi de zi. Sperăm să revină cu echipa de săptămâna viitoare. Dan Nistor a intrat în programul echipei şi probabil va fi cu noi la meciul de luni. Marius Constantin revine de astăzi sau mâine. Problema cea mare e la Koljic care o să fie absent o perioadă mai lungă”, a declarat Reghecampf, în cadrul conferinţei de presă.

De asemenea, antrenorul de 46 de ani a vorbit şi despre Atanas Trică, fiul lui Eugen, fostul tehnician de la FC U Craiova, şi nepotul regretatului Ilie Balaci. Tânărul de 17 ani a marcat cu Dinamo, în etapa trecută.

"Vom vedea (n.r. dacă va prinde minute Atanas Trică în meciul cu FC U Craiova). În momentul de faţă avem o problemă pe această poziţie. Koljic este încă accidentat, probabil lipseşte o perioadă mai lungă. Dacă o să am nevoie o să apelez la el, am încredere în el”, a mai punctat antrenorul oltenilor.

Afla mai multe despre: reghecraiovakoljic 

viewscnt
Articole similare