Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Finanţatorul unei echipe din Liga 1, bătut aseară de 4 interlopi în sediul Primăriei. Scene uluitoare

Finanţatorul unei echipe din Liga 1, bătut aseară de 4 interlopi în sediul Primăriei. Scene uluitoare 
galerie foto

Superliga

Comentarii

Primarul-finanţator al unei echipe din Liga 1 a fost bătut vineri seară de 4 interlopi, char în sediul Primăriei.

Scene şocante într-un oraş din România. Primarul localităţii a fost bătut de 4 interlopi, vineri seară, chiar în sediul Primăriei.

Potrivit Antena 3, poliţiştii au identificat persoanele implicate şi unul dintre cei 4 interlopi a fost reţinut.

Primarul-finanţator al unei echipe din Liga 1, bătut în sediul Primăriei: ”Este normal să fiu speriat”

Vineri seară, în sediul primăriei Mioveni, au avut loc scene incredibile. Ion Georgescu, edilul oraşului şi principalul susţinător al echipei CS Mioveni, a fost bătut de 4 interlopi.

”Doi au intrat în Primărie, iar afară aşteptau alţi doi bărbaţi într-o maşină de teren. Pe unul l-am văzut în birou, a început să mă apostrofeze pe mine şi pe comisarul Mihalcea. În momentul acela l-am întrebat ce caută aici, la ora asta.

În acel moment am ieşit afară, am chemat paznicul, a fost o altercaţie în interior. M-a lovit. Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică şi să agreseze pe cineva”, a declarat Ion Georgescu pentru Antena 3.

Poliţiştii i-au identificat pe cei 4 interlopi şi unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore. Este vorba despre Stelică Crăciun, liderul grupării de interlopi.

Acesta a susţinut însă în faţa anchetatorilor că el ar fi fost agresat de primarul Ion Georgescu:

”Când m-a văzut primarul, ştiind că i-am făcut mai multe plângeri, a sărit la mine şi mi-a băgat mâna în gât. Ieşi afară, tâlharule, ieşi afară din Primărie.

Mi-a zis să ies afară, am ieşit, nu am pus mâna pe el. Sunt camere de luat vederi, nu l-am agresat, nu l-am  înjurat, nu i-am zis absolut nimic”, a spus Stelică Crăciun.

Primarul Ion Georgescu susţine echipa de fotbal CS Mioveni

Mare fan al fotbalului, primarul Ion Georgescu se implică intens la CS Mioveni. Chiar dacă nu apare oficial în acte, el este cel care ia toate deciziile importante de la club.

În tur, după un meci cu FCSB în care s-a plâns că CS Mioveni a fost dezavantajată de arbitri, Ion Georgescu a anunţat că ia în calcul retragerea echipei din Liga 1:

”Miercuri vă anunţăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susţin retragerea ei.

Întrebaţi-i şi pe derbedeii ăştia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii şi cu Consiliul Local, dar eu susţin retragerea lor”, a declarat Ion Georgescu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: mioveni 

viewscnt
Articole similare