Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fost internaţional, avertisment pentru Valentin Mihăilă: "Pretenţiile sunt mai mari. Va fi foarte greu pentru el”

Fost internaţional, avertisment pentru Valentin Mihăilă: "Pretenţiile sunt mai mari. Va fi foarte greu pentru el”

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă a primit un avertisment de la un fost internaţional.

La finalul perioadei de mercato din această iarnă, Valentin Mihăilă a ajuns la Atalanta, sub formă de împrumut de la Parma.

Ofensivul de 22 de ani a debutat deja la noua sa echipă. A intrat în locul lui Luis Muriel şi a prins 20 de minute în partida contra celor de la Cagliari, din Serie A. Din păcate pentru Gian Piero Gasperini şi elevii săi, formaţia bergamască a fost învinsă de echipa la care evoluează Răzvan Marin, scor 1-2.

În săptămâna aceasta, Atalanta a mai disputat un joc, cu Fiorentina, în Cupa Italiei, dar a pierdut, scor 2-3, şi a fost eliminată. Mihăilă a fost pe banca de rezerve pe tot parcursul meciului.

Iosif Rotariu îi transmite un avertisment lui Valentin Mihăilă

Despre mutarea lui Vali Mihăilă la Atalanta s-a pronunţat şi Iosif Rotariu. Fostul mare internaţional este de părere că agentul Giovanni Becali a avut un rol foarte important în tranzacţia fotbalistului de la o echipă din Serie B la una cu pretenţii de Champions League.

De asemenea, fostul mijlocaş central îi dă şi un avertisment lui Mihăilă, despre care spune că trebuie să muncească de trei ori mai mult decât coechipierii săi pentru a ajunge la un nivel optim şi a fi jucat cât mai des de către antrenor.

"Cred că cel mai important rol la acest transfer l-a avut agentul. Sunt convins de acest lucru. Are un mare merit. Nu ştiu ce l-ar fi recomandat pe Mihăilă. Evoluţiile de la Parma nu, locul din clasament nu. Să mergi la o echipă care se bate pentru un loc de Champions League e o surpriză foarte, foarte mare. V-am zis, foarte, foarte important a fost agentul.
Pentru Mihăilă a fost un pas înainte, dar îi va fi mult mai greu decât la Parma. Aici pretenţiile sunt mai mari. Nu ştiu cât de pregătit e pentru fotbalul mare, din punct de vedere mental. El are nişte calităţi extraordinare, are viteză de reacţie şi de deplasare cum nu avea nimeni în Liga 1. Poate puţini jucători din Europa o au.
 
Dar, nu ştiu cum stă din punct de vedere mental. Ai mers acum la Atalanta şi trebuie să munceşti de trei ori mai mult decât ceilalţi jucători pentru a ajunge la nivelul lor. Acolo sunt jucători foarte buni. Va fi foarte greu pentru el”, a declarat Iosif Rotariu, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: mihailaatalantaiosif rotariu 

viewscnt
Articole similare