Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluiri de ultimă oră! S-a aflat. Vedeta lui CFR Cluj a cerut transferul în Anglia. Dan Petrescu, intervenţie de urgenţă

Dezvăluiri de ultimă oră! S-a aflat. Vedeta lui CFR Cluj a cerut transferul în Anglia. Dan Petrescu, intervenţie de urgenţă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se poate felicita pentru decizia de a-l instala antrenor pe Dan Petrescu, în 2017. De atunci, "Bursucul" a cucerit trei titluri în România şi a reuşit să aibă o influenţă mare asupra jucătorilor. Cel puţin asta susţine atacantul Billel Omrani, care a fost întors din drumul spre Anglia de Dan Petrescu, în urma unor discuţii.

Dan Petrescu a intrat în istoria clubului ardelean în ultimii ani. Antrenorul a cucerit titlul de campion cu CFR Cluj în 2018, 2019 şi 2020, deşi, în tot acest timp, a antrenat şi timp de jumătate de an în China, la Guizhou Hengfeng. De asemenea, tehnicianul a obţinut victorii mari în competiţiile europene şi a devenit unul omul de încredere al conducerii. 

Influenţă uriaşă pentru Dan Petrescu la CFR Cluj! Billel Omrani a dat cu piciorul transferului în Anglia după o discuţie cu "Bursucul"

Informaţiile apărute în presă, în iarnă, au fost confirmate acum de atacantul lui CFR Cluj, Billel Omrani. În acea perioadă, două cluburi din Anglia au negociat cu actuala campioană a României pentru transferul preferatului lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. 

Se pare că fără intervenţia lui Dan Petrescu, CFR Cluj l-ar fi pierdut pe Billel Omrani. Atacantul este cel care a descris relaţia specială cu antrenorul său, conform 2022mag.com, care citează Goalscorer.com: 

"Sunt ca un fiu pentru el. E adevărat că am o relaţie bună cu antrenorul Dan Petrescu. Îmi oferă totul pentru a progresa. Totuşi, e greu să fii fiul său (n.r. - râde), pentru că mereu e în spatele meu, mereu aşteaptă mai mult din partea mea pe teren. Mă ceartă mai mult pe mine decât pe ceilalţi jucători, pentru ca eu să dau totul. Este un antrenor foarte bun. Nu întâmplător am cucerit trei titluri la rând în România şi am reuşit să avem un parcurs bun în Europa League", a susţinut atacantul algerian pentru sursa citată în cadrul unui interviu.

În cadrul aceluiaşi interviu, Billel Omrani a recunoscut ofertele pe care le-a avut în iarna trecută, din Anglia. A fost momentul în care Dan Petrescu a intervenit şi a găsit metodele şi cuvintele potrivite pentr a-l întoarce din drum pe atacantul lui CFR Cluj

Totuşi, în ultima perioadă, Dan Petrescu nu a ezitat să-şi tragă de urechi atacanţii: "Avem foarte multă nevoie de atacant, pentru că atacanţii nu au mai dat un gol nici nu mai ştiu de când. Chiar dacă rezultatele au fost bune, atacanţii noştri nu au marcat. Au jucat pentru echipă, dar avem nevoie şi de jucători care să marcheze. În acelaşi timp sper ca Omrani să îşi revină cât mai repede", spunea antrenorul, după venirea lui Debeljuh şi înainte de transferul lui Vojtus.

Turcii anunţă că Billel Omrani se poate transfera la Erzerumspor

Deşi nu traversează forma din prima jumătate a sezonului recent încheiat, Billel Omrani a rămas un atacant căutat. Recent, jurnaliştii din Turcia au anunţat că atacantul lui CFR Cluj e dorit de Büyüksehir Belediye Erzerumspor, care a lansat oferta. 

Billel Omrani a renăscut sub comanda lui Dan Petrescu. De-a lungul perioadei la CFR Cluj, atacantul a marcat 37 de goluri şi a pasat decisiv de 29 de ori în 148 de meciuri. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujdan petrescu cfr clujbillel omranidan petrescu billel omranidan petrescu billel omranitransferuri cfr clujbillel omrani transfer 

viewscnt
Articole similare