Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Concurenţă pentru Eduard Pap! Mihai Teja l-a adus la FC Botoşani pe portarul care a impresionat în play-off

OFICIAL | Concurenţă pentru Eduard Pap! Mihai Teja l-a adus la FC Botoşani pe portarul care a impresionat în play-offgalerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Teja i-a luat locul lui Marius Croitoru pe banca lui FC Botoşani şi s-a pus imediat pe făcut transferuri, întrucât nu mai este mult până la debutului noului sezon. Ultima mutare făcută de noul tehnician a fost aducerea unui portar.

Sub comanda lui Marius Croitoru, FC Botoşani a devenit una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1, reuşind să prindă play-off-ul în două dintre cele trei sezoane petrecute cu acesta pe bancă.

Moldovenii au ratat clasarea printre primele şase la finalul sezonului regular doar în stagiunea de abia încheiată, la limită, după ce au fost înfrânţi şi depăşiţi de FC Argeş.

În orice caz, performanţele lui Croitoru sunt indubitabile, iar plecarea sa poate fi o adevărată lovitură pentru Botoşani, deşi nici Mihai Teja nu este un <<nimeni>> în fotbalul românesc.

Fostul antrenor de la Dinamo şi FCSB a fost adus de Valeriu Iftime în Moldova, întrucât patronul echipei botoşănene are mare încredere în acesta.

Încrederea aceasta se reflectă şi în mutările făcute de club, toate fiind decise de Mihai Teja, în frunte cu noul portar adus la club.

După ce a impresionat în play-off alături de Academica Clinceni, Andrei Urcehe a rămas la club, întrucât concurentul său pentru post, Octavian Vâlceanu, semnase cu Gaz Metan.

Concurenţă pentru Eduard Pap

Dezastrul a lovit apoi formaţia ilfoveană, dar Ureche a rămas la club şi a făcut tot posibilul să contribuie, cât putea, la îmbunătăţirea sorţii echipei.

Din păcate, în ciuda a multiudinii de prestaţii bune reuşite, goalkeeper-ul nu avea nicio şansă să o menţină pe Clinceni în Liga 1, dar măcar acum a scăpat de coşmarul de la Academica.

Miercuri, Botoşani a anunţat oficial transferul portarului de 23 de ani, care este adus la club pentru a îi face concurenţă lui Eduard Pap, în urma gafelor acestuia din ultima stagiune.

Bine ai venit, Andrei Ureche! Portarul în vârstă de 23 de ani s-a alăturat echipei noastre pentru urmatorii trei ani şi va purta numărul 82 pe tricou.

A mai evoluat la echipele FC Argeş şi Academica Clinceni. Mult succes în tricoul formaţiei noastre, Andrei!”, se arată în mesajul postat de FC Botoşani.

Afla mai multe despre: andrei ureche 

viewscnt
Articole similare