Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portarul dorit în trecut de FCSB şi CFR Cluj a ajuns la o altă echipă! Transfer surprinzător în Liga 1

Portarul dorit în trecut de FCSB şi CFR Cluj a ajuns la o altă echipă! Transfer surprinzător în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

Octavian Vâlceanu, titularul din poarta Clinceniului în ultimul sezon, a semnat cu Gaz Metan Mediaş.

Conform playsport.ro, Octavian Vâlceanu a semnat cu Gaz Metan Mediaş. Portarul dorit inisistent de Gigi Becali ar fi ales să meargă la o echipă mai slab cotată decât cea la care evolua deja. Academica Clinceni încheiase sezonul pe poziţia a cincea în Liga 1, în timp ce trupa lui Teja a ocupat doar poziţia a zecea.

Iar Vâlceanu nu este singurul jucător al ilfovenilor care face mutarea la Mediaş, fundaşul lateral Mihai Dobrescu semnând de asemnea cu Gaz Metan. Cei doi se alătură echipei lui Mihai Teja liberi de contract şi vor intra direct în primul 11 al formaţiei medieşene.

Portarul dorit de FCSB şi CFR Cluj a ajuns la o altă echipă!

În ultimele luni, se vorbise insistent despre interesul FCSB-ului pentru Vâlceanu, mai ales după gafele comise de Vlad în meciurile decisive. Goalkeeper-ul Clinceniului fusese scos din poarta ilfovenilor când a anunţat clubul că îşi va prelungi contractul, iar drumul său spre Bucureşti părea liber.

Însă, mutarea nu s-a mai realizat. Becali s-ar fi răzgândit în privinţa lui Vlad, pe care ar dori să îl folosească în continuare titular, iar Ştefan Târnovan ar fi preferat ca rezerva portarului ce tocmai a debutat la naţionala mare.

Octavian Vâlceanu ar fi fost dorit şi de campioana CFR, înainte ca ardelenii să finalizeze revenirea lui Arlauskis. Atunci, impresarul Florin Iacob dezvăluia că oficialii clujeni se interesaseră de portar, dar, până la urmă, clubul a ales să meargă pe mâna lui Arla, din nou.

Afla mai multe despre: liga 1octavian vâlceanugigi becalifcsbgaz metan 

viewscnt
Articole similare