Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Portarul Academicii, cu moralul la pământ la flash-interviu: ”Acum facem voluntariat! Sunt sătul, nu mai jucăm pentru club”

VIDEO | Portarul Academicii, cu moralul la pământ la flash-interviu: ”Acum facem voluntariat! Sunt sătul, nu mai jucăm pentru club”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a pierdut şi al doilea meci din play-out-ul Ligii 1, scor 0-1, împotriva Rapidului.

După ce a reuşit să se califice în play-off în ultima stagiune, Academica Clinceni putea să se impună ca măcar o echipă de mijlocul clasamentului din Liga 1.

Ilfovenii aveau un lot plin de jucători experimentaţi, un antrenor valoros şi şi-ar fi putut continua ascensiunea în fotbalul românesc.

Însă, în loc ca echipa să continue să progreseze, Clinceni a ajuns la un pas de desfiinţare, din pricina problemelor financiare de la club.

Jucătorii nu au mai fost plătiţi de luni bune, iar cei prezenţi la club încă sunt afectaţi de problemele create de conducere şi nu văd deocamdată vreo cale de scăpare.

Cel mai probabil, echipa va retrograda la finalul play-out-ului, iar toţi jucătorii neproveniţi din academie vor fi lăsaţi liberi.

Însă, până atunci, jucătorii practic ”fac voluntariat”, aşa cum a punctat portarul Andrei Ureche, demoralizat la flash-interviul din urma înfrângerii cu Rapid.

Portarul Academicii, cu moralul la pământ la flash-interviu

Goalkeeper-ul Clinceniului a recunoscut că jucătorii încă nu sunt plătiţi şi, sătul de cele întâmplate, a afirmat că aşteaptă cu interes vara, pentru a se transfera.

Personal, mă simt sătul de toate problemele care sunt. Sunt foarte supărat, vin lucrurile lucrurile negative, toate lucrurile grele, se scrie şi prin presă, vin toate buluc peste noi.

Sunt sătul de tot, de promisiuni şi de toată situaţia. Azi ne-am descurcat onorabil, personal nu sunt mulţumit de prestaţia mea, dar îmi felicit colegii pentru dăruire.

Am luat un gol şi am pierdut, dar, per total, cred că ne descurcăm onorabil în situaţia în care suntem.

Sperăm toţi la mai bine, pentru că nu mai jucăm pentru cei de la club, încerc să joc pentru mine, cât pot, o fac, pentru că acum facem oarecum voluntariat.

Ăsta e adevărul, e voluntariat şi speram să jucam şi noi pentru mai departe, să prindem un transfer de la vară”, a declarat Andrei Ureche, în urma duelului cu Rapid.

Afla mai multe despre: andrei ureche 

viewscnt
Articole similare