Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salah, BOOM! Pleacă de la Liverpool, semnează şi devine cel mai bine plătit! Clubul dă lovitura

Salah, BOOM! Pleacă de la Liverpool, semnează şi devine cel mai bine plătit! Clubul dă lovitura
Comentarii

Mohamed Salah (29 de ani) a refuzat prelungirea contractului cu Liverpool, scadent în vara lui 2023, iar Barcelona a făcut deja o primă ofertă pentru fotbalistul din Egipt. Dacă semnează cu Barcelona, Salah ar urma să devină cel mai bine plătit fotbalist din club!

Salah, BOOM! Pleacă de la Liverpool, semnează şi devine cel mai bine plătit! Clubul dă lovitura

Mohamed Salah a devenit o ţintă pentru mai multe cluburi mari din Europa după ce a apărut ştirea că a refuzat oferta făcută de Liverpool pentru prelungirea contractului. Barcelona, dar şi PSG, sunt în alertă, iar catalanii au făcut deja o primă ofertă, scrie presa din Spania.

Barcelona l-ar putea cumpăra "la reducere" pe Salah de la Liverpool, având în vedere situaţia contractuală. Site-ul fichajes.net scrie că Joan Laporta a făcut deja o primă ofertă de 70 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Mohamed Salah de la Liverpool.

În ceea ce priveşte salariu, Mohamed Salah ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din echipa Barcelonei dacă a acceptă oferta. Potrivit jurnalistului Xavi Campos, Barcelona e gata să-l plătească pe Salah cu 25 de milioane de euro pe sezon. Nu se pomeneşte nimic despre durata contractului, dar având în vedere vârsta lui Salah ar putea fi vorba despre un contract pe cinci ani.

Liverpool şi-ar dori o sumă apropiată de 100 de milioane de euro pentru a fi de acord cu plecarea lui Mohamed Salah, căruia nu-i pot îndeplinit pretenţiile financiare. "Regele egiptean" a solicitat un salariu de 17 milioane de euro pentru a semna un nou contract cu Liverpool.

PSG a intrat şi ea pe fir pentru transferul lui Mohamed Salah, mai ales că Parisul îl va pierde pe Kylian Mbappe în vară. Starul francez îşi termină contractul pe Parc des Princes şi va pleca liber de contract la Real Madrid, după 30 iunie.

Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool până în vara lui 2023 şi este golgheterul la zi al Premier League, cu 20 de goluri şi 10 pase de gol stârnse în 29 de meciuri.

  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mohamed Salah în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mohamed salah oferta barcelonabarcelona ofeta mohamed salahmohamed salah barcelonasalah barcelona 

viewscnt
Articole similare