Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul lui Dinamo, declaraţie incredibilă: ”Nici nu ştiu cum îi cheamă pe toţi jucătorii trecuţi pe aici”. Câţi fotbalişti au îmbrăcat tricoul roş-alb în acest sezon

Căpitanul lui Dinamo, declaraţie incredibilă: ”Nici nu ştiu cum îi cheamă pe toţi jucătorii trecuţi pe aici”. Câţi fotbalişti au îmbrăcat tricoul roş-alb în acest sezon

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a folosit nu mai puţin de 53 de jucători până acum în acest sezon.

Dinamo a trecut printr-un sezon cu adevărat ”schimbător”, având în vedere cât de diferit arată echipa acum faţă de alte momente din această stagiune.

”Câinii” au început sezonul cu un lot format majoritar din juniori şi fotbalişti de la echipa secundă, înaintea ridicării interdicţiei la transferuri.

Apoi, Rednic a adus o multitudine de jucători şi a schimbat complet lotul, doar ca Flavius Stoican să îl urmeze şi să facă acelaşi lucru, însumând 53 de jucători care au reprezentat-o pe Dinamo în actualul sezon.

Dinamo a schimbat şi trei căpitani în această stagiune, Sorescu, Torje şi Răuţă, iar ultimul dintre aceştia recunoaşte că nici nu ştie toţi jucătorii care au îmbrăcat tricoul roş-alb în acest sezon.

Căpitanul lui Dinamo, declaraţie incredibilă

Ne aşteaptă un meci foarte greu. Am jucat şi acum trei săptămâni cu cei de la Sepsi şi va trebui să ne luăm o revanşă. Pentru noi cred că acest meci e mai mult decât o finală.

Dacă reuşim să câştigăm, putem spera şi la salvarea directă. Sepsi are un obiectiv clar locul şapte, noi să ne salvăm direct şi cred că va fi un meci disputat.

Cum am început sezonul, da, cred că ar fi o a doua minune. Prima am făcut-o anul trecut, acum... Nici nu ştiu cum îi cheamă pe toţi care au fost pe aici.

E foarte greu să faci o echipă într-un sezon cand scimbi patru-cinci antrenori, 53 de jucători. Ştim că cu orice echipă din Liga 2 daca vom juca barajul va fi greu.

Pe noi va fi presiunea mai mare, dar sper sa nu ajungem acolo si sa ne salvam direct. Acum două luni să fim realişti, barajul era bun.

Nu putem spune că ar fi o ruşine, dar eu unul sunt optimist şi cred până la sfârşit, dacă nu credem, nu mai venim la antrenament, nu ne mai antrenăm şi ne prezentăm la vară.

Fiecare antrenor a venit cu filosofia lui, cu jucătorii lui, ştiţi foarte bine, nu este uşor pentru cei mai vechi să se schimbe atâţia jucători pe lângă tine şi să nu rămâi până la sfârşitul sezonului, e foarte greu”, a declarat Alex Răuţă.

Afla mai multe despre: alex răuţă 

viewscnt
Articole similare