Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Burleanu nu are contracandidat la şefia FRF: ”Regulamentul s-a schimbat peste noapte în favoarea actualului preşedinte”

Adevăratul motiv pentru care Burleanu nu are contracandidat la şefia FRF: ”Regulamentul s-a schimbat peste noapte în favoarea actualului preşedinte”

Fotbal intern

Comentarii

Ionel Ganea a dezvăluit că şi-ar fi dorit să candideze pentru preşedenţia FRF, însă nu a putut din cauza regulamentului.

Răzvan Burleanu este foarte aproape de a îşi securiza un al treilea mandat consecutiv la preşedenţia FRF, având în vedere că nu are contracandidat.

Ionel Ganea ar fi fost interesat să devină adversarul actualului preşedinte pentru şefia federaţiei, însă nu i-a permis regulamentul.

Fostul internaţional român a dezvăluit că regulamentul s-a schimbat ”peste noapte în favoarea actualului preşedinte”.

În trecut, un candidat la preşedenţia FRF trebuia să fie propus de un singur club, însă acum cel puţin cinci trebuie să îl recomande.

Ionel Ganea a mai criticat actuala conducere a federaţiei pentru faptul că nu s-a ţinut de promisiuni, fotbalul românesc ajungând la un nivel mult mai scăzut decât înaintea instalării lui Burleanu.

Adevăratul motiv pentru care Burleanu nu are contracandidat la şefia FRF

 

"Eu vreau să candidez la Federaţia Română de Fotbal. Ce să candidez? Că nu pot, din cauza regulamentului!

Regulamentul s-a schimbat hop peste noapte în favoarea actualului preşedinte. Nu e normal! Când am aflat că s-a schimbat regulamentul, ce să faci?

E un dezavantaj. Poate nu numai eu, poate mai sunt care vor să candideze. Trebuie să te propună cinci cluburi.

În regulamentul trecut, trebuia să te propună un singur club, iar acum trebuie cinci. Că e AJF, că e club de fotbal… trebuie cinci.

S-a făcut ceva, până acum, din ce s-a promis? Uite ce s-a făcut. O grămadă de echipe şi din Liga 2, şi din Liga 1, sunt în colaps financiar”, a declarat Ionel Ganea, pentru Fanatik.

Gică Popescu a propus o altă teorie însă în legătură cu motivul pentru care Răzvan Burleanu nu are contracandiat la preşedenţia FRF.

”V-aţi întrebat de ce nu mai există candidaţi şi competiţie la şefia FRF? Cred că există, dar le este frică. Le este frică!”, a declarat Gică Popescu.

 

Ales pentru prima dată în 2014, când l-a înlocuit pe Mircea Sandu, Burleanu a obţinut al doilea mandat în 2018, învingându-l pe Ionuţ Lupescu.

Afla mai multe despre: ionel ganea 

viewscnt
Articole similare