Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Mutu, ironii în urma dublei Galatasaray - Barcelona: ”Să-i văd pe Moruţan şi Cicâldău? Nu pot să spun că am murit de curiozitate”

VIDEO | Adi Mutu, ironii în urma dublei Galatasaray - Barcelona: ”Să-i văd pe Moruţan şi Cicâldău? Nu pot să spun că am murit de curiozitate”

Stranieri

Comentarii

Galatasaray a fost eliminată din optimile Europa League de Barcelona.

În urma remizei obţinute pe Camp Nou în turul optimilor Europa League, Galatasaray spera că va putea obţine o calificare surprinzătoare în sferturi.

Echipa pentru care evoluează Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău obţinuse un rezultat de egalitate muncit în tur, în mare parte datorită portarului Igancio Pena, împrumutat chiar de la Barca.

Galatasaray trece prin cel mai modest sezon din ultimii ani, însă forma turcilor în cupele europene a fost senzaţională.

După ce au câştigat grupa din care mai făceau parte Marseille, Lazio şi Lokomotiv Moscova, elevii lui Domenec Torrent au avut neşansa de a o înfrunta pe Barcelona în optimi.

Partida a început senzaţional pentru turci, care au deschis scorul prin Marcao, în urma cornerului executat de Alex Cicâldău.

În afara assist-ului reuşit, internaţionalul român nu s-a prea remarcat, iar nici conaţionalul Moruţan nu s-a văzut după intrarea pe teren în ultimele minute.

Adi Mutu, ironii în urma dublei Galatasaray - Barcelona

Întrebat dacă i-a urmărit pe tinerii fotbalişti români, Adi Mutu a rămas perplex şi a dezvăluit că nu a văzut meciul.

”Briliantul” a avut un răspuns ironic fiind mai degrabă concentrat pe noul său post, decât pe doi jucători care nu reprezintă niciun interes pentru el.

Păi nu am văzut meciul. Dar dacă au şi pierdut... şi nu e treaba mea. Să îi văd pe Moruţan şi Cicâldău? Nu pot să spun că am murit de curiozitate”, a declarat Adi Mutu.

Deşi a deschis scorul împotriva Barcei şi avea şi publicul în spate, Galata nu a reuşit să obţină calificarea, pierzând 1-2.

Pedri a egalat înainte de pauză pentru oaspeţi, în timp ce Aubameyang a fost cel care a marcat golul decisiv, în debutul reprizei secunde.

În următoarea rundă, formaţia pregătită de Xavi o va înfrunta pe Eintracht Frankfurt, înainte de a da piept cu Lyon sau West Ham în semifinalele competiţiei.

Atalanta, Rangers, Braga şi RB Leipzig sunt celelalte formaţii calificate în sferturi.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare